وي تصريح کرد: تفاهمنامه اوليه انجام شده است و هماکنون در حال بررسي راهکارهاي اجرايي و عملياتي اين تفاهمنامه هستيم که به نظر ميرسد طي يک ماه آينده تدوين شود.
هاتفي افزود:در استانها ما نيازمند فضا و مکانهاي مختلفي براي توليد و عرضه محصولات صنايعدستي هستيم و بنابراين بايد شرايط مناسبي براي توليد صنايعدستي و عرضه آن در کشورهاي ديگر فراهم کنيم.
مدير عامل شرکت توسعه گردشگري ايران نيز با اشاره به امضاي تفاهمنامهاي با معاون صنايعدستي و گردشگري سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري گفت: شرکتهاي توسعه استاني در حوزه صنايعدستي با برنامهريزي هاي مناسب بايد اقدامات تأثيرگذاري انجام دهند.
مهدي جهانگيري تصريح کرد: صنايعدستي در بساري از استانها، از ظرفيت و پتانسيل هاي خوبي برخوردار بوده و به همين دليل ضرورت دارد که دراين زمينه برنامهريزي هاي مناسبي از سوي شرکت هاي توسعه استاني انجام گيرد.
وي افزود: اين شرکتها ميتوانند در حوزه توسعه محصولات صنايعدستي استاني و عرضه آن در نمايشگاههاي بينالمللي و همچنين ايجاد فضاهاي مناسب در خارج ايران براي فروش و صادر کردن اين محصولات اقدامات مناسبي انجام دهند.
جهانگيري تأکيد کرد: راه اندازي مکانها و فضاهايي ثابت در سراسر کشور و حتي خارج از کشور، نيازمند تدوين استراتژي و برنامه خاصي است که طي يک ماه آينده به صورت تفاهمنامه تدوين و با امضاي قراردادي ميان معاونت صنايعدستي و سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري و شرکت تو سعه گردشگري ايران به مرحله اجرا ميرسد.
114/
انتهای پیام/