وي افزود: طبق اين تفاهمنامه آموزش و پرورش نيشابور متعهد ميشود فضايي را در اختيار کلاس تراش سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي گذاشته شود و معاونت صنايعدستي استان نيز بااستانداردها و معرفي مدرسان داراي صلاحيت به آموزش عملي اين دانشآموزان بپردازد.
خواجه بيدختي ادامه داد: در نخستين دوره از اين رشته دانشآموزان پسر در يک کلاس 15 نفري دوره ديده و اين دانشآموزان در حقيقت نخستين دوره از هنر جوياني هستند که ديپلم مهارتي خود را پس از پايان در رشته تراش سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي در کشور از معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگريکشور کسب کند.
بيدختي با اشاره به افزايش همکاري ميان معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان باآموزش و پرورش افزود: همچنين در نيشابورنيز معاونت صنايعدستي استان متعهد به تدريس عملي رشته منبت براي 15 دانشآموز در مقطع کارو دانش است.
اين مقام مسئول با بيان اين مطلب که در شهرستان هاي تربت جام و گناباد نيز برنامههايي باآموزش و پرورش دردست اقدام است که با توجه به نياز و استعداد منطقه تعريف شدهاست، تصريح کرد: در تربت جام و گناباد نيز معاونت صنايع دستي تدريس دروس عملي سفال و لعاب را به عهده خواهدداشت.
114/
انتهای پیام/