بر اساس اين گزارش، ايجاد حرکتي نوين در احياي فنون و هنرهاي بومي، آشتي و باز زنده سازي قابليت هاي کار با خشت، انتقال تجارب استادکاران به علاقه مندان و دانشجويان و انتشار اخبار کارگاه از طريق رسانه هاي ملي به منظور آشنايي عموم با مزاياي معماري خشت و گل از ديگر اهداف برگزاري اين کارگاه آموزشي به شمار مي رود.
لازم به ذکر است ، شرکت کنندگان اصلي اين کارگاه دانشجويان، کارشناسان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، علاقه مندان آشنا به کار و شرکت کنندگاه جانبي آن کودکان و مردم عادي در گروه هاي 3 تا 5 نفره خواهند بود.
بنا بر اين گزارش، علاقه مندان تا 15 مهر ماه فرصت دارند طرح موضوع خود را در مقياس و ترسيمات مناسب به دفتر برگزار کننده به نشاني اصفهان- خيابان بزرگمهر- خيابان هشت بهشت غربي- نرسيده به چهار راه گلزار کوچه سامان پلاک 19 واحد 4 شرکت تعاوني گردشگري سرزمين پرگهر ارسال و يا جهت کسب اطلاعات بيشتر با شماره 96 -2664994-0311 تماس حاصل نمايند.
گفتني است؛ پژوهشکده بناها وبافت هاي تاريخي فرهنگي به عنوان يکي از پژوهشکده هاي پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و با هدف توسعه و تقويت ابعاد پژوهش و منابع علمي و فرهنگي و فراهم نمودن زمينه هاي شناخت معماري و شهرسازي ايران شکل يافته است.
در اين کارگاه آموزشي شرکت کنندگان ساخت يک واحد سازه اي کوچک معماري با طاق و قوس و بااستفاده از گل و خشت را تجربه خواهند کرد.
116/
انتهای پیام/