وي افزود: فرهنگ اصيل کشورمان در روستاها و مناطق عشايري قابل توجه است و استان چهارمحال و بختياري را ميتوان مقر فرهنگ ايراني دانست چرا که عشاير ايل بختياري در اين استان قرار دارند و اين عامل ميتواند گردشگران زيادي را جذب و در توسعه صنعت گردشگري استان چهارمحال و بختياري نقش اساسي را ايفا کند.
نمازي خاطرنشان کرد: 380 روستاي هدف گردشگري در کشور شناسايي شدهاند که ميتوان به اقداماتي که براي توسعه اين روستاها انجام شده نظير آموزش ، خدماترساني و توسعه زيرساختهاي گردشگري اشاره کرد.
\"اسفنديار حيدريپور\"، رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري چهارمحال و بختياري نيز در مراسم گشايش اين نمايشگاه گفت:در اين نمايشگاه 70 عکس از زندگي عشاير در حال کوچ استان به معرض نمايش گذاشته شده است.
وي هدف از برگزاري اين نمايشگاه را معرفي و شناساندن گوشههايي از زندگي عشاير بختياري عنوان و تصريح کرد: کوچ عشاير بهعنوان يکي از عوامل مهم در جذب گردشگر مورد توجه خاص سازمان استان قرار دارد و اميد است با برنامهريزيهايي که در اين خصوص انجام شده بتوان در سالهاي آتي بهصورت هدفمند جذب گردشگران داخلي و خارجي را براي آشنايي هر چه بيشتر با زندگي عشاير ساماندهي کرد.
اين نمايشگاه تا 17 مهرماه براي بازديد علاقهمندان داير است.
M/104
انتهای پیام/