به گزارش ميراث آريا (CHTN) و به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان اصفهان \"محسن مصلحي\" در نخستين همايش توسعه گردشگري روستايي و عشايري در اصفهان افزود: براساس اين نظرسنجي 90 درصد گردشگران هنگام خروج از ايران نسبت به اين کشور تغيير عقيده داده و نظر مثبتي نسبت به ايران پيدا کردند که اين درصد نشان از تبليغات منفي عليه ايران است.

وي اضافه‌کرد: بر طبق اين نظرسنجي افرادي که وارد ايران مي‌شوند با تبليغات به کشورمان سفر نمي‌کنند، بلکه با تعاريفي که از دوستان و آشنايان در خصوص ايران شنيده‌اند به ايران سفر مي‌کنند.

مصلحي افزود: اين نشان مي‌دهد که با آمدن گردشگر به ايران فرهنگ بيگانه بر روي کشور ما تأثيرگذار نيست و برعکس اصول و ارزش‌هاي کشورمان بر روي گردشگران خارجي تأثيرگذار خواهد بود.

وي با اشاره به هفته گردشگري و انتخاب 27 سپتامبر به‌عنوان روز جهاني گردشگري افزود: فرهنگ‌سازي در حوزه گردشگري مهمترين بحث گردشگري است.

وي تصريح کرد: ما بر اين باوريم که صنعت گردشگري با گذشت دو ده از انقلاب اسلامي هنوز نوپا است و نيازمند ارتقاء آگاهي عمومي است.

وي گفت: صنعت گردشگري يک صنعت فرابخشي است که به‌عنوان سومين صنعت دنيا پس از صنعت خورو سازي و نفت مطرح است.

وي با اشاره به اينکه بازارهاي گردشگري دنيا نياز متفاوت گردشگران را پاسخگو هستند، افزود: ما به‌دليل فرهنگ والاي اسلامي کشورمان نمي‌توانيم قسمتي از خواسته‌هاي گردشگران را پاسخگو باشيم و در نتيجه گردشگران کمتري را مي‌توانيم جذب کنيم.

وي توسعه منابع انساني و آموزش در براي ارتقاء سطح آموزش و وضعيت منابع انساني را يکي از اصول مؤثر در حوزه گردشگري ذکر کرد.

وي با اشاره به اينکه اصفهان داراي تنوع آب و هوايي چهار فصل است، افزود: توسعه گردشگري روستايي و عشايري با توجه به جاذبه‌هاي طبيعي، آبشار، رودخانه الزامي است.

وي با تأکيد بر اهميت برگزاري همايش‌هاي گردشگري افزود: اينگونه همايش‌ها در راستاي تبليغات گردشگري و دانش‌افزايي صورت مي‌گيرد. اما متأسفانه در برخي از رسانه‌هاي گروهي و حتي مجلس شوراي اسلامي مطرح شده که اين همايش‌ها خروجي ندارند.

وي تصريح کرد: اگر ما تابع فرمايشات مقام معظم رهبري هستيم که معتقدند بايد توليد علم و فکر صورت گيرد ما هم در بخش گردشگري نيازمند توليد علم و فکر هستيم.

وي گفت: متأسفانه عموم مردم و مسئولان هنوز واژه توريست و توريسم را به درستي نمي‌دانند و نياز است که فرهنگ گردشگري در ميان مردم جا بيفتد.

وي طرح شناسايي جاذبه‌هاي گردشگري در پهنه استان، طرح آمايش گردشگري تا پايان سال 86 و تعامل با محيط زيست را برنامه‌هاي استان تا پايان سال 86 ذکر کرد.

وي بازاريابي و تبليغات، ارائه تصوير مثبت از ايران، استفاده از تکنولوژي روز، راه‌اندازي سايت‌هاي چند زبانه براي مقاصد گردشگري را از ديگر برنامه‌هاي سازمان در سال 86 در بخش گردشگري ذکر کرد.

در ادامه اين همايش درخصوص نگرشي بر توسعه توريسم روستايي، طرح گردشگري مهمانسراي سنتي گرمه و طرح گردشگر روستاي خفر مقالاتي ارائه شد.

در پايان به مناسبت هفته گردشگري به تعدادي از هتلداران و مهمانپذيران، مديران آژانس و راهنمايان گردشگري لوح تقدير اهدا شد.

در همايش ملي راهکارهاي توسعه گردشگري روستايي و عشايري که دوشنبه شب در اصفهان برگزار شد ،دهياران روستاهاي داراي جاذبه گردشگري، هتلداران و صاحبان آژانس‌هاي مسافرتي، راهنمايان گردشگري استان اصفهان شرکت داشتند.

M/104


انتهای پیام/

کد خبر 138607129