به گزارش ميراث آريا(CHTN) و به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري هرمزگان \"مهدي دريانوردهرمز\" رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان هرمزگان در نشست مطبوعاتي با خبرنگاران گفت: به‌زودي مجتمع تفريحي، توريستي جنوب در اين استان احداث مي‌شود که اين مجتمع شامل: آکواريوم، بازار، مسجد، کافي‌شاپ، بازي‌هاي دريايي‌ در زميني 250 هکتار در ساحل شرق بندرعباس است.

وي افزود: اين مجتمع توسط بخش خصوصي ساخته مي‌شود و پيمانکار از سرمايه‌ خود و بدون استفاده از اعتبارات بانکي اين مجمتع را احداث مي‌کند.

رئيس سازمان استان هرمزگان گفت: در بحث تکريم ارباب‌رجوع سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري هرمزگان نسبت به سال 84 صد در صد پيشرفت داشته است.

وي گفت: با سفر هيأت دولت به استان 5 منطقه نمونه گردشگري مشخص شد که بعد از آن با شناسايي 12 روستاي هدف گردشگري مطالعات بر روي اين روستا به پايان رسيده است.

دريانورد با اشاره به اعطاي تسهيلات گردشگري به بخش خصوصي اعلام کرد: وضعيت تسهيلات براي بخش خصوص ايده‌آل است و اعتباري بالغ بر 10 ميليارد ريال براي اين بخش تخصيص يافته است.

مهدي دريانورد هرمز گفت: ما به دنبال استانداردسازي هتل‌ها و مجتمع‌هاي بين‌راهي هستيم و به هتلداران تا مردادماه 87 فرصت داديم که طبق استاندارد حرکت کنند و اگر طي اين يکسال براي استانداردسازي اقدام نکنند با آنها برخورد مي‌شود.

وي ادامه داد: استان هرمزگان به علت جاذبه‌هاي توريستي عملاً جز استان‌هاي برتر است که اين امر مسئوليت سازمان را سخت‌تر مي‌کند.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري هرمزگان گفت: تعداد هتل‌ها و مجتمع‌هاي بين‌راهي هرمزگان به استثناء جزاير کيش و قشم 17 هتل و 72 مجتمع پذيرايي بين‌راهي است.

وي از جمله افتخارات استان را در زمينه جذب توريست را به‌عنوان نمونه، کشتي کف‌شيشه‌اي دانست که در جزيره کيش به آب انداخته شده و ساخت شناور تندرو يي که مراحل پاياني ساخت را پشت سر مي‌گذارد، اعلام کرد.

\"مهدي دريانورد هرمز\"، در ادامه گفت: نگاه ما به بخش خصوصي يک نگاه سازنده است و ما مي‌توانيم با کمک بخش خصوصي و سرمايه‌گذاري در اين بخش فضا را طوري مهيا که توريست‌ها جذب استان شوند.

وي گفت: از جمله دغدغه‌هاي ما در شهرستان بندرعباس ساماندهي ساحل بندرعباس است که طي دو هفته آينده قرارداد آن منعقد مي‌شود تا در آينده از ساحلي زيبا و تميز بهره‌مند شويم.

رئيس سازمان هرمزگان اضافه کرد: بازسازي راه‌هاي روستاهاي هدف گردشگري و ساخت مجتمع‌هاي توريستي و رفاهي در شهرستان‌هاي استان از جمله (ميناب، خمير، جامک، رودان، پارسيان و...) از ديگر برنامه‌هاي سازمان است و نخستين مجمتع توريستي در جزيره هرمز طي 1 الي 2 ماه آينده احداث مي‌شود.

دريانورد در پايان اين نشست گفت: سال گذشته رقمي بالاي 41 ميليارد ريال از محل اعتبارات بنگاه‌هاي کوچک اقتصادي زودبازده به بخش خصوصي اختصاص يافته و در سال 86 تاکنون نزديک به 10 طرح مطرح شده که 24 ميليارد ريال براي اين طرح‌ها اعتبار در نظر گرفته شده است.

M/104



انتهای پیام/

کد خبر 1386071453