کارگردان نمايش متلهاي عروسکي افزود: امروزه باحضور اينترنت و بازيهاي الکترونيکي، کودکان ديگر بهدنبال عروسکهاي نخي يا عروسکهاي خميري نيستند. شيوههاي پيشرفته عروسکگرداني در دنيا و همچنين طراحي شخصيتهاي عروسکي مدرن روز به روز بر عروسکهاي سنتي غالب ميشوند و اگر ما بهعنوان يکي از متوليان اين حوزه نتوانيم خود را با تکنولوژي روز دنيا و طراحيهاي آنها تطبيق ندهيم نميتوانيم کودکان نسل جديد را با فضاي مدرن و روز دنيا تربيت کنيم.
وي تصريح کرد:بحث بر سر اين نيست که از اسطورههاي خودمان غافل شويم، بلکه تأکيد دارم که طراحيهاي جديد و مدرن و به روز از اسطورههاي سنتي خودمان، بهترين شيوه آموزشي فرهنگ ايراني است.
اين پژوهشگر حوزه عروسکي درباره نقش عروسکها در تربيت کودک گفت: عروسکها، چه عروسکهاي بازي و چه عروسکهاي تئاتري، فضايي مجازي را براي کودک بهوجود ميآورد و تعريف ميکند و اين بزرگترين تأثير را در ذهن کودک باقي ميگذارد. در واقع عروسکها اين قابليت را دارند که در جايگاهي مجازي هر مسئلهاي را عنوان و بازگو کنند و از اين راه، بر ذهنيت کودک تأثير بگذارند.
خاطر نشانميشود؛ هم زمان با روز جشنواره کودک، نيايش و مهر، ميهمان علاقهمندان عروسکهاي سنتي و آييني اقوام ايران و کشورهاي جهان است.
114/
انتهای پیام/