\"مرضيه رستگار\" که از سال 1374 به چاپ باتيک مي‌پردازد با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn) گفت: چاپ باتيک مديون کساني است که به دنبال نوآوري و ابتکار در اين حوزه هستند.

وي با اشاره به محدود بودن آموزشگاه‌هاي چاپ باتيک در سطح کشور افزود: آموزش باتيک انحصاري شده و به همين دليل شاهد رشد و بالندگي لازم در اين حوزه نيستيم.

رستگار طرح‌هاي تکراري چاپ باتيک را مورد توجه قرار داد و گفت: چاپ باتيک در ايران همچنان به روش سنتي انجام مي‌شود و اين مسأله امکان نوآوري و خلاقيت را از هنرمندان اين حوزه گرفته است.

وي با تأکيد بر اينکه بسياري از مردم حتي نام باتيک را نيز نشنيده اند، افزود: يکي از راه‌هاي آشنا کردن مردم با چاپ باتيک، به کارگيري آن در بسته‌بندي صنايع دستي است.

هنرمند تهراني خاطر نشان کرد: چاپ باتيک با وجود قابليت بالايي که در تزئين دکوراسيون داخلي منازل دارد حتي در فروشگاه‌هاي صنايع دستي نيز به ندرت يافت مي‌شود.

رستگار، در پايان با هشدار بر اين که چاپ باتيک در ايران رو به فراموشي است، گفت: در صورت برگزاري نمايشگاه‌هاي ثابت پارچه با زمانبندي مشخص هنرمندان اين حوزه با ميل و رغبت بيشتر به توليد محصولات ابتکاري و متنوع اقدام خواهد کرد.

121/


انتهای پیام/

کد خبر 1386071659