به گزارش ميراث آريا(CHTN)، رئيس بخش فرهنگي سفارت ژاپن با بيان اين مطلب افزود: ساخت درنا در ژاپن ريشه عميقي دارد و برخي محققين کشورهاي ديگر در پي مطالعه آن هستند .

ماساميچي آبه، ساخت صنايع دستي در ژاپن امروز را کمرنگ و محدود خواند و افزود : ساخت بيشتر صنايع دستي سنتي ژاپن براي نسل جديد سخت است و تنها کاردستي ساده و سنتي ژاپني‌ها فعلي درنا يا \" تسورو\" است که از يک تکه کاغذ تهيه مي‌شود.

دبير اول سفارت ژاپن در ايران، در رابطه با پيشينه ساخت اين پرنده نيز گفت:به اعتقاد مردم ژاپن، درنا (تسورو) پرنده مبارکي است که هزار سال عمر مي‌کند و اگر کسي بيمار باشد با ساخت هزار عدد از اين پرنده‌ها بهبود مي يابد.

وي در ادامه صنايع‌دستي ايران را مورد توجه قرار داد و گفت: صنايع دستي ايران بسيار زيبا هستند و ژاپني‌ها به اين صنايع دستي خيلي علاقه دارند.

ماساميچي آبه تاکيد کرد: با توجه به هواي گرم و مرطوب ژاپن، مردم نمي‌توانند محصولات چوبي مانند خاتم را نگهداري کنند.

وي که ‪ ۹‬ماه است براي انجام ماموريت به ايران آمده و به شهرهاي همدان ، اروميه، بم ، تبريز و ماکو سفر کرده در رابطه با زيباترين هنر و صنايع دستي ايران افزود:به نظر من خاتم کاري و ميناکاري ايران خيلي زيبا هستند.

وي، \" کوکشي \" را نيز يکي از عروسک‌هاي سنتي ژاپن که مورد استقبال گردشگران قرار مي‌گيرد و هنوز توليد مي‌شود، خواند و گفت: اين عروسک سنتي بوده و در ابعاد مختلف تهيه مي‌شود.

خاطر نشان مي‌شود؛ عروسک کوکشي ، عروسک مردم \" تسوچيو \" ژاپن است که حدود ‪ ۱۶۰‬قبل در زمستان‌هاي سرد و طولاني براي امرار معاش خود اقدام به ساخت آن کردند.

امروزه اين عروسک در نواحي مختلف ژاپن و با تکنيک و شيوه‌هاي خاص آن منطقه ساخته مي‌شود.

عروسک‌هاي کوکشي جديد مطابق با سليقه نسل جديد بوده و به صورت دختر ، پسر و يا مجموعه ساخته مي‌شوند.

114/

انتهای پیام/

کد خبر 1386071728