به گزارش ميراث آريا(CHTN) و به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گلستان سرپرست سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گلستان در جلسه مشترک اداره کل حج و زيارت استان، مسئولين دفاتر و شرکت‌هاي خدمات مسافرتي و جهانگردي استان و سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گلستان با ذکر اين مطلب افزود:آينده اميدوارکننده‌اي در انتظار دفاتر و شرکت‌هاي خدمات مسافرتي و جهانگري استان گلستان است.

وي اضافه کرد:با توجه به توافقات به دست آمده با اداره کل حج و زيارت استان به آن دسته از دفاتري که عملکرد بهتري در جذب و معرفي زائران به کارگزاري‌هاي زيارتي دارند سهميه مستقل زيارتي تعلق خواهد گرفت تا اين دفاتر نيز در جهت رونق گردشگري مذهبي سهيم باشند.

به گفته فريدون فعالي؛ ما اميدواريم آن دست از کارگزاري‌هاي زيارتي که مجوز برگزاري تورهاي سياحتي را دريافت کرده‌اند آن را جدي گرفته و در اين بخش عملکرد پررنگ‌تري داشته باشند چرا که هر يک از دفاتر جاي يک مجوز را اشغال کرده‌اند بنابراين لازم است عملکرد کليه دفاتري که مجوز سياحتي دارند قابل دفاع باشد.

وي در ادامه با اشاره به برنامه‌هاي آتي اين سازمان خاطرنشان کرد: طرح مطالعات تأسيس يک دهکده توريستي به همراه يک پيست اسکي و مطالعات ايجاد ساحل توريستي در حال انجام است که با بهره‌برداري از اين طرح‌ها آمار ورودي گردشگر به استان افزايش خواهد يافت و از اين جهت برخلاف وضعيت کنوني، آمار ورودي و خروجي گردشگران استان چند برابر خواهد شد.

فعالي تصريح کرد: هر يک از دفاتر و شرکت‌هاي خدمات مسافرتي و جهانگردي استان و ديگر افراد حقيقي و حقوقي چه به‌صورت انفرادي و يا در قالب شرکت‌هاي تعاوني مي‌توانند با در دست داشتن سند 3 هزار متر زمين، مجوز تأسيس کمپ‌هاي توريستي را از اين سازمان دريافت دارند.

وي در همين زمينه تأکيد کرد: يکي از مشکلات فعالي سازمان در ارتباط با دفاتر مذکور اين است که زمين محل دفاتر به‌عنوان آورده سرمايه محسوب نمي‌شود که در حال مذاکره با استانداري گلستان هستيم تا اين مشکل نيز مرتفع گردد.

وي در پايان اضافه‌ کرد: درحال‌حاضر درصد اشتغال هتل‌ها و مراکز اقامتي استان 64 درصد است و ما متأسفانه هنوز نتوانسته‌ايم از ظرفيت‌هاي موجود استفاده بهينه نماييم.

M/102


انتهای پیام/

کد خبر 1386071914