\"ابراهيم حيدري\" مدير پايگاه ميراث جهاني تخت سليمان با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn) گفت:به اين منظور بررسي هاي اوليه توسط کارشناسان اداره کل موزه ها و دانشکده محيط زيست در محوطه تاريخي تخت سليمان صورت گرفته است.

وي ادامه حفاظت و استحکام بخشي بقاياي آثار معماري دوره‌هاي ساساني و اسلامي، ادامه مطالعات باستان‌شناسي و پژوهشي مجموعه، ادامه مستندسازي و تهيه مدارک فني از عناصر معماري به دست آمده، همکاري و ارائه خدمات به گردشگران از طريق توزيع نقشه و بروشور از جمله اقداماتي است که طي سال جاري در مجموعه تاريخي تخت سليمان انجام خواهد شد.

حيدري همچنين تلاش در جهت جذب سرمايه‌گذاران به منظور ايجاد زيرساخت‌هاي مناسب براي رفع نياز بازديدکنندگان و تامين آب آشاميدني محوطه را از ديگر برنامه‌هاي پايگاه ميراث جهاني تخت سليمان در سال 86 دانست.

مدير پايگاه ميراث جهاني تخت سليمان همچنين از تجهيز بيشتر نمايشگاه موزه تخت سليمان خبر داد و گفت: در اين نمايشگاه سير اقدامات اجرايي انجام شده در مجموعه تخت سليمان طي 30 سال گذشته در قالب عکس و تعدادي شي به نمايش گذاشته شده است.

مجموعه باستاني تخت سليمان در نزديکي شهرستان تکاب در استان آذربايجان غربي به عنوان چهارمين محوطه تاريخي منحصربه‌فرد ايران، در فهرست ميراث جهاني يونسکو به ثبت رسيده است.

116/

انتهای پیام/

کد خبر 138607199