وي افزود: در حال حاضر اين موضوع در حال پيگيري از سوي معاونت هنرهاي سنتي صنايعدستي کشور است و جمعآوري اطلاعات و شناسايي رشتههاي گوناگون صنايعدستي با جديت انجام ميشود.
رحمتي تصريح کرد: تهيه و تدوين مقررات و دستورالعملهاي لازم جهت حفظ و احياي صنايعدستي و هنرهاي سنتي، تدوين استانداردهاي لازم براي مواد اوليه روشهاي توليد و صدور گواهينامههاي کيفيت با همکاري مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران از رئوس وظايف اين اداره است.
مدير کل حفظ و احياي هنرهاي سنتي و صنايعدستي ، تهيه طرحهاي مورد نياز جهت استفاده از فناوريهاي جديد، صدور مجوز تأسيس شرکتهاي نمايشگاهي تخصصي توسط بخش خصوصي و شناسايي و گردآوري آثار با ارزش برگزيده صنايعدستي و هنرهاي سنتي را از ديگر وظايف اين اداره دانست.
رحمتي با اشاره به برنامههاي اداره کل حفظ و احياي هنرهاي سنتي و صنايعدستي گفت: حفظ و تداوم، اعتمادسازي جامعه صنعتگران و هنرمندان، ترويج فرهنگ استفاده از صنايعدستي و رشد و تقويت توليدکنندگان از برنامههاي اين اداره است.
وي درخصوص ايجاد بانک اطلاعات جامع صنعتگران صنايعدستي و هنرهاي سنتي خاطر نشان کرد: در اين بانک تمام اطلاعات هنرمندان و صنعتگران فارغالتحصيلان، پاياننامهها، بازرگانان و تجارهاي تعاونيها تحقيقات ملي، مراکز ارائه صنايعدستي و کارگاهها موجود است.
رحمتي از بررسي وضعيت توليد صنايعدستي مختلف کشور خبر داد و گفت: هماکنون شناسايي مناطق توليدي و توليدکنندگان و جمعآوري اطلاعات درخصوص رشتههاي عبابافي، زيلوبافي و ورشوسازي در دستور کار اين اداره قرار گرفته است.
مديرکل حفظ و احياي هنرهاي سنتي و صنايعدستي، تأکيد کرد: رفع مشکلات و معضلات صنايعدستي که در ساير بخشهاي صنعتي نيز وجود دارد، مستلزم عزم ملي است.
خاطر نشان ميشود؛ سيستم اطلاع رساني جغرافيايي موسوم به GIS به منظور ايجاد يک سيستم يکپارچه و هماهنگ GIS شهري کاربرد دارد.
GIS ابزاري است براي ذخيرهسازي، پردازش، تلفيق و نمايش دادههاي مکاني امروزه GIS در کاربردهاي وسيعي از شهري گرفته تا معدني، کشاورزي، مکانيابي سد، زبالههاي اتمي و ، مديريت منابع و به فراواني استفاده ميشود .
مهمترين ويژگيهاي GIS عبارتند از: 1- فضايي بودن دادهها که به معني داشتن مختصات جغرافيايي است. 2- لايهلايه بودن اطلاعات که هر لايه نوع خاصي از اطلاعات را داراست و ميتوان آنها را با هم تلفيق کرد.
114/
انتهای پیام/