وي با بيان اينکه مشاور اين پروژه مشخص شده است، افزود:براي ساماندهي بازار تجريش قرار شده مشاور بعد از تهيه طرح ، آن را به شوراي فني سازمان ميراث فرهنگي ارجاع دهد. در صورتي که شوراي فني بعد از بررسيهاي لازم طرح را تصويب کند مشاور ميتواند کار ساماندهي بازار را شروع کند.
به گفته معمارزاده، کفسازي، بدنهسازي، مرمت پوششها و تأسيسات مکانيکي، فاضلاب بازار از جمله مواردي است که براي ساماندهي بازار تجريش در نظر گرفته شده است.
نماينده سازمان در پروژه ساماندهي بازار تجريش درباره زمان شروع کار ساماندهي خاطرنشان کرد: زمان دقيق شروع کار هنوز مشخص نشده است. اما مدت اجراي پروژه حدودا يک سال طول خواهد کشيد.
خاطر نشان ميشود ؛ بازار تجريش تهران با معماري ارزشمندي بنا شده، و طاق چشمههايي دارد که مشابه آن در بازار تهران به چشم ميخورد.
بازار تجريش به سبب موقعيت جغرافيايي – فرهنگي به عنوان مرکز خريد روستاهاي اطراف تجريش که زماني \"طجرشت \"خوانده مي شد و نيز برآوردن نيازهاي ساکنان شمال تهران ، تنوعي در کالاها و مغازههاي آن وجود دارد که در کمتر بازار ديگري به چشم ميخورد مانند همه بازارهاي سنتي در برگيرنده مساجد و تکايايي هم هست.
اين گزارش حاکيست که ميدان تجريش مجموعهاي است ناهماهنگ از مراکز تجاري ، اداري ، مسکوني که به علل و عوامل متعدد ، در نيم قرن گذشته دست نخورده است و از ميدانگاه منطقهاي ييلاقي در حومه تهران به مرکز پررفت و آمد شامل مبدأ خطوط تاکسيراني ، اتوبوسراني ، ميني بوسراني و غيره تبديل شده و به جاي قرار داشتن در انتهاي جاده اي که از شهر به کوهپايه مي رسيد، اکنون گذرگاه پر رفت و آمدي است که شباهت چنداني به مکان ييلاقي ندارد.
115/
انتهای پیام/