به گزارش ميراث آريا (chtn)، مسوول آموزش سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل هدف از برگزاري اين دوره آموزشي را آشنايي کارکنان رستوران‌ها و مراکز پذيرايي با نحوه ميزآرايي و نحوه برخورد با مراجعان و افزايش کيفيت خدمات‌دهي عنوان کرد.

\"کريم داودي‌پور\" افزود: اين دوره‌ها به صورت تئوري و عملي در محل سازمان فني و حرفه‌اي اردبيل و زير نظر معاونت فرهنگي و سرمايه‌گذاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل برگزار مي‌شود.

وي اضافه‌کرد: همکاري و تعامل سازمان فني و حرفه‌اي استان اردبيل با سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان باعث شده دوره‌هاي آموزشي مشابه به نحو بسيار مطلوبي برگزار شود .

104/



انتهای پیام/

کد خبر 1386080235