وي افزود: نخستين مجتمع بين راهي نگين 1500 متر زيربنا دارد و با اختصاص هزينهاي بيش از 200 ميليون تومان به بهره برداري رسيده است.
وي تاکيد کرد: تخصيص اعتبار برق و آب اين مجتمع از طريق اعتبارات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان چهار محال و بختياري تامين شده است.
در ادامه اين مراسم، حيدري مدير کل دفتر سرمايه گذاري و نظارت بر بهره برداري سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي با اشاره به اينکه مجتمع نگين دويست و چهل و چهارمين مجتمع بين راهي کشور است، تاکيد کرد: با روند و حمايت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اين مجتمع پذيرايي و گردشگري ساخته شده است.
وي خاطرنشان کرد: تا دو سال پيش سازمان حمل و نقل و پايانههاي کشور فعاليت گستردهاي نداشت اما با برقراري تعامل مثبت ميان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با سازمان حمل و نقل و راهداري جادهاي اين مجتمع بين راهي احداث شد.
مديرکل دفتر سرمايهگذاري و نظارت بر بهرهبرداري سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي بيان کرد: شرکت توسعه گردشگري در طرحها و برنامههاي خود گشايش بيش از 200 مجتمع بين راهي را پيش بيني کرده است.
وي همچنين از تاسيس کميته ملي ساماندهي راهبري مجتمعهاي بين راهي در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خبر داد و افزود: آنچه در تاسيس مجتمع هاي بين راهي مهم به نظر ميآيد دسترسي به جادههاي اصلي است.
حيدريپور با اشاره به صدور موافقت اصولي 13 مجتمع بين راهي افزود: اين 13 مجتمع بين راهي ظرف سه سال آينده به بهره برداري ميرسد.
102/
انتهای پیام/