وي افزود: با توجه به آثار کشف شده در طول تاريخ، به اين نتيجه مي رسيم که نگاه انسان همواره نگاهي کنجکاوانه نسبت به خود بوده است.
هاشمي با بيان اينکه از قرن دوم تا دهم هجري دوران درخشان علمي بوده و همچنين در پنج سال اخير علم دنيا رو به رشد بوده است، خاطرنشان کرد:انسان علاوه بر نياز به رشد و پيشرفت درصدد بوده تا از همه ظرفيت هاي علمي و فرهنگي خود استفاده کند. پس مي توان از مقايسه امروز و ديروز به انسان فردا و ظرفيت هايش دست پيدا کرد.
به گفته رئيس پژوهشگاه، نقش ميراث فرهنگي نقش در اين زمينه مهم بوده و با تحقيقات جمعي و فاصله گيري از تحقيقات فردي مي توان به دستاوردهاي مهمي درباره بشر در طول تاريخ بدست آورد.
وي در ادامه اين همايش به مطالعات محققان خارجي درباره مردان نمکي اشاره کرد و گفت: مطالعات محققان خارجي و داخلي در زمينه هاي مختلف روي مردان نمکي نمونه موفق تحقيقات بوده است.
هاشمي تصريح کرد: در زمينه مردان نمکي، علاوه بر تحقيقات و مطالعات پژوهشگران، باستان شناسان و محققان داخلي، محققاني از کشورهاي اتريش، آلمان و انگلستان در رشته هاي ميان رشته اي مطالعات لازم را انجام داده و امروز با ارائه نتايج مطالعات خود، به اطلاعات مهمي دست پيدا کرده اند.
انجام کاوش هاي نجات بخشي و اولويت اين کاوش ها براي پژوهشگاه و پژوهشکده باستان شناسي موضوع ديگري بود که هاشمي به آن تاکيد کرد و افزود: در جريان کاوش هاي نجات بخشي اگر باستان شناسي به دليل انجام مطالعات پژوهش هاي گذشته، درانجام اين کاوش ها به پژوهشکده باستان شناسي کمک نکند قطعا در آينده بايد پاسخگو باشد.چه هم اکنون با توجه به انجام هزاران پروژه عمراني، پژوهشکده باستان شناسي بايد ده ها کاوش نجات بخشي انجام دهد و در اين حوزه بايد تمامي باستان شناسان کشور، پژوهشکده باستان شناسي را همراهي و کمک کنند.
بنا بر اين گزارش، دومين سمينار بين المللي مردان نمکي از روز گذشته (سوم آبان) شروع شده و به مدت دو روز ادامه خواهد داشت.
115/
انتهای پیام/