\"زهرا پيشگاهيفرد\" افزود: انجمنهاي گردشگري با همکاري دانشجويان و هيأت علمي دانشگاههاي دو کشور تشکيل ميشود و هر استان در کشور موظف است حداقل يک انجمن گردشگري با يک کشور ايجاد کند.
وي از تهيه آييننامه انجمن گردشگري خبر داد و گفت: اين انجمنها بيشتر با محوريت استانها تشکيل ميشود و استانها در اين کار مداومت خواهند کرد.
دبير کميته گردشگري علمي کشور گفت: امسال ميتوانيم با ايجاد انجمنهاي گردشگري با ساير کشورها اعتبار مورد نياز براي اجراي يک برنامه رفت و آمد بين دو کشور را براي سال آينده تأمين کنيم.
پيشگاهيفرد اضافه کرد: در انجمنهاي گردشگري نماينده تامالاختيار سفارت دو کشور، 2 نفر از اعضاي هيأت علمي، 2 خبرنگار و رؤساي سازمان گردشگري از هر دو کشور حضور خواهند داشت.
وي به اهميت تور کنگرهها در معرفي قابليتها و ظرفيتهاي استانها اشاره و تصريح کرد: متأسفانه در سطح کشور از تمام قابليتهاي جاذبههاي ديدني استفاده نميشود اما در قالب تور کنگرهها که با حضور علما و سرمايهگذاران صورت ميگيرد ميتوان با برنامهريزيهاي مناسب مدت اقامت گردشگران را افزايش داد.
دبير کميته گردشگري علمي کشور با بيان اينکه براي توسعه گردشگري تنها ايجاد هتل و اقامتگاه کافي نيست، گفت: بايد در کنار جاذبههاي طبيعي، مکانهاي ديدني، موزهها، شهرکها و واحدهاي ديني ايجاد شود تا اين اقامتگاهها مملو از گردشگر شود.
پيشگاهيفرد به حفظ و صيانت از منابع طبيعي و اماکن طبيعي و تاريخي تأکيد و خاطرنشان کرد: حفظ و صيانت از اين اماکن زماني ارزشمند است که همراه با حضور گردشگران باشد.
وي جمعآوري پديدهها، آداب و رسوم و مراسم خاص مناطق مختلف کشور را لازم و ضروري دانست و افزود: متأسفانه برخي پديدههاي منحصربهفرد مناطق کشور در سطح ملي و جهاني ناشناخته مانده است از اين رو کميته گردشگري علمي کشور به جمعآوري اين پديدهها اقدام کرده است اما بهدليل اينکه مطالب ارسالي به مرکز جامع نيست و تصوير ندارد نميتواند آن پديده را آن طور که هست بيان کند به همين خاطر اگر در استانها نسبت به تهيه کتاب در اين زمينه اقدام شود جامعتر خواهد بود.
104/
انتهای پیام/