کيارش اقتصادي دبير برگزاري اين کارگاه آموزشي با بيان اين مطلب به ميراث آريا( CHTN) گفت: در اين کارگاه کارشناسان ميراث فرهنگي، متخصصين، دانشجويان و علاقه‌مندان به معماري مي‌توانند شرکت کنند و به خلق آثار مختلف مطابق با معماري خشتي و اصيل ايران بپردازند.

وي افزود: در اين کارگاه شرکت‌کنندگان با خشت و ابزار معماري سنتي طرحي را که قبلا به دبيرخانه ارائه داده بودند خلق مي‌کنند.

به گفته اقتصادي، برگزاري اين کارگاه‌ها يکي از مهمترين راهکارهاي ترويج مصالح و معماري اصيل ايراني است.

وي با بيان اينکه نتايج اين کارگاه به صورت فيلم و سي دي در اختيار مراکز تحقيقاتي و آموزشي قرار مي‌گيرد، خاطرنشان کرد: همزمان با برگزاري اين کارگاه آموزشي از مسوولان استاني، شهري، اساتيد رشته‌هاي معماري، مرمت، عمران و هنرستان‌هاي مرتبط دعوت به عمل مي‌آيد تا ضمن آشنايي با اين کارگاه درباره راهکارهاي ايجاد فضاهاي سازه‌ خشتي و گلي در سطح شهر و دانشگاه‌ها صحبت و تبادل نظر بشود.

اقتصادي دهم آبان ماه را آخرين مهلت شرکت در اين کارگاه عنوان کرد و گفت: تعداد افراد هر گروه بايد بين سه تا پنج نفر باشد و علاقه‌مندان براي ثبت نام مي‌توانند به نشاني اينترنتي www.sazamineporgohar.ir مراجعه کنند.

بنا بر اين گزارش، نخستين کارگاه ترويجي آموزشي گل‌آفرين توسط پژوهشکده ابنيه و بافت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در نارين قلعه ميبد برگزار مي‌شود و شرکت گردشگري سرزمين پرگهر مجري طرح اين کارگاه است.
115




انتهای پیام/

کد خبر 1386080637