\"عبدالمجيد شريف‌زاده\" رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري با بيان اين مطلب به ميراث آريا(CHTN) افزود: مشخص است که جايگاه هر صنعتي در هر کشور با کشور ديگر متقاوت است . دليل اين تفاوت را بايد در نوع استفاده ، نياز و پارامترهاي مختلفي دانست که در کاربرد يک فناوري وجود دارد.

اين مقام مسئول تصريح کرد: از کارهاي مناسبي که در معاونت صنايع‌دستي کشور آغاز شده است کاربرد فناوري اطلاعات در صنايع‌دستي است.

وي افزود: ديجيتالي شدن مولفه‌هاي موثر در زندگي بشر امروزي ، اعم از تجارت ، بازاريابي ، آموزش ، اطلاع رساني و ارتباطات و حتي حمل و نقل ، يک واقعيت غير قابل انکار است که مرحله گذار از سنت به مدرنيسم ديجيتالي را نويد مي‌دهد.

شريف‌زاده تاکيد کرد: فناوري اطلاعاتي و ارتباطي روز ، به عنوان يک صنعت در حال توسعه و پيشرفت ، نقش فوق العاده اي در توسعه زير ساخت هاي فرهنگي ، اقتصادي و علمي و حتي سياسي کشورهاي مختلف جهان داشته است .

وي ادامه داد: يکي از اين زير ساخت ها ، حوزه کسب و کار است که براي همه کشورهاي جهان ، به عنوان يک سمبل رفاه و پيشرفت تلقي مي شود.

رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي تصريح کرد: در يک کلام بايد اظهار داشت که از نگاه کلان ، IT در نگاه مسئولان ما به عنوان يک نياز مهم و راهبردي مورد تاکيد بوده است.

شريف‌زاده يادآور شد: صنعت فناوري اطلاعات و ارتباطات (ICT) ، امروزه افق هاي نويني در کسب و کار و اشتغال زايي مولد ايجاد کرده که همگي ، در توسعه پايدار در دهکده جهاني نقش مهمي ايفا کرده است.

114/

انتهای پیام/

کد خبر 1386080822