به گزارش ميراث آريا ( CHTN)، مهنوش مشيري ضمن اشاره به اينکه قرآن تمامي اديان و ديدگاه‌ها را در برمي‌گيرد و قصه‌هاي برگرفته از آن دست هنرمندان را در خلق آثار تصويرگري باز مي‌گذارد يادآور شد: تصويرگران ايراني به دليل شيوه و نگاه متأثر از پيشينه و قدمت اين هنر، اقبال زيادي در دنيا دارند و زماني که جريان تصويرگري ديني و سنتي را بررسي کنيم به تأثير سنت و مذهب بر آثار پي مي‌بريم.

وي آثار ايراني را در اين مسابقه خوب و همراه با حرکت رو به رشد معرفي کرد و گفت‌: هنرمندان ايراني گوي سبقت از ديگر رقباي خارجي ربودند چرا که عناصر به صورت زنده همراه با احياي هنر پيشينيان اين فن است.

به گفته مشيري کشور ايران به عنوان يک جامعه هنري، ساليان درازي در تصويرگري سابقه دارد که اين قدمت به بيش از هزار سال مي‌رسد و منحصراً در مورد داستان‌هاي ديني و ادبيات است.

وي علل موفقيت هنر تصويرگري در ايران را پيوستگي و حفظ مسير در جهت سنت عنوان کرد و گفت: سعدي، مولوي، ابوعلي‌سينا و ابوريحان بيروني اگر چه در علم و مسائل اجتماعي منحصر به اخلاقيات اسلام فعاليت مي‌کردند اما آثار و شخصيت آنان منابع کاملي براي تصويرگري بوده و تصويرسازي ما بر هنر آنان استوار است.

مشيري برگزاري چنين مسابقاتي را توجه به زمينه‌هاي هنري کهن اين سرزمين عنوان کرد و افزود: احيا و بازيابي هنرها و جلوگيري از خشک نشدن چشمه‌هايي که پيشينيان احداث کرده‌اند از فوايد اين مسابقات است.

115



انتهای پیام/

کد خبر 1386081625