\"افسانه احساني\" مدير آموزش موسسه آواي طبيعت پايدار در گفتگو با ميراث آريا (chtn) ضمن بيان اين مطلب تصريح کرد: در پي تلاش کارشناسان اکوتوريسم براي معرفي ارزش‌هاي طبيعي کشور به ويژه در زمينه گياهان و جانوران بومي ايران، لزوم حفاظت از آنها و نيز آشناسازي اقشار مختلف مردم و فرهنگ‌سازي درسطح جامعه ، به نظر مي‌رسيد ارتقاء دانش کودکان و نوجوانان در اين زمينه از اهميت ويژه‌اي برخوردار است .

وي ادامه داد: به اين منظور جمعي از نويسندگان نشريه \" بادبادک\" که توسط \"موسسه پژوهشي کودکان دنيا\" براي کودکان بالاي 3 سال تهيه و چاپ مي‌شود، گرد هم آمدند تا با مذاکره و تبادل نظر در رابطه با حيوانات و گياهان با ارزش بومي کشور و به ويژه گونه‌هاي در خطر انقراض و قابل توجه ايران، براي کودکان داستان بنويسند .

احساني اضافه کرد: تعدادي از داستان‌هايي که براي کودکان نوشته مي‌شود باعث ايجاد رعب و وحشت از حيوانات مختلف در ذهن کودکان مي شود که اين نوع داستان ها بايد مورد تجديد نظر قرار گيرند

وي گفت:: نويسندگان اين قبيل داستان‌ها بايد اطلاعات بيشتري در مورد واقعيت‌هاي زندگي حيات وحش در طبيعت کسب کنند تا با نگاه واقع بينانه‌تري براي کودکان بنويسند. چراکه اين داستان ها ساليان سال در ذهن آن ها جا مي‌گيرد و در ديدگاه و نگرش آنها حتي در بزرگسالي شان نيز تاثير گذار خواهد بود .

احساني خاطر نشان کرد: با کمي دقت در انيميشن‌هاي حرفه‌اي که براي کودکان ساخته مي‌شود مي‌توان روش‌هاي زندگي، رفتار شناسي، تغذيه، زيستگاه و... حيوانات را در طبيعت مشاهده کرد اين قبيل کارتون‌ها با هدف دوستي و آشنايي کودکان با حيوانات پيرامون خود ساخته مي‌شود که متاسفانه جاي اين گونه برنامه‌ها در کارتون‌ها و داستان‌هاي ايراني کمرنگ است .
102/



انتهای پیام/

کد خبر 1386081632