وي افزود: براي ارائه اين توليدات لازم است نمايشگاه ملي را طراحي کنيم و توليدات برتر صنايعدستي را در آن نمايش دهيم.
هاتفي با بيان اينکه بهترين زمان براي برپايي اين نمايشگاه را 20 خرداد روز جهاني صنايعدستي در نظر گرفتهايم، گفت: براي برپايي اين نمايشگاه بايد اطلاع رساني داخلي و خارجي داشته باشيم.
به گفته معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور، استان آذربايجانشرقي بهويژه شهر تبريز به دليل داشتن فضاي بزرگ نمايشگاهي، جاذبههاي گردشگري و سرويسدهي مناسب، بهترين گزينه براي برپايي نمايشگاه است.
هاتفي با اشاره به اينکه از هماکنون براي اجراي نمايشگاه برنامهريزي ميکنيم، افزود: استان آذربايجانشرقي ماموريت برنامهريزي و اجراي نمايشگاه را به عهده دارد و از طريق ستاد و اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني نيز حمايت ميشود.
معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور گفت: ستاد اين نمايشگاه براي شناسايي هنرمندان و ابلاغ براي جمعآوري توليدات نفيس به آنان براي ارائه در نمايشگاه در حال شکلگيري است.
وي با بيان اينکه نمايشگاه مذکور به صورت ملي برپا ميشود، توضيح داد: از نمايندگان يونسکو و ساير مجامع بينالمللي که در زمينه صنايعدستي و هنرهاي سنتي فعاليت ميکنند نيز دعوت خواهد شد.
هاتفي همچنين از برپايي چند همايش در حاشيه اين نمايشگاه خبر داد و افزود: بستهبندي صنايعدستي، ارائه راهکارهاي صادراتي، بازار سنجي و بازاريابي ازجمله مباحثي است که در همايشها مطرح و بررسي خواهد شد.
اين مقام مسئول در ادامه حضور اقوام متنوع در کشور را يکي ديگر از نقاط قوت در رشد و ارتقاي صنايعدستي ايران دانست و تصريح کرد: تمامي باورها و اعتقادات در صنايعدستي خلاصه شده، چنانکه توليدات اين حوزه چيزي جز ايمان، عشق و هنر را تبيين نميکند.
وي از صنايعدستي به عنوان يکي از راههاي دستيابي به اقتدار و عزت نفس کشور يادکرد و ادامهداد: دولت کنوني در راستاي سياستگذاري براي صنايعدستي عزم جدي دارد.
114
انتهای پیام/