وي خاطر نشان کرد: در اين دوره کلاسهاي تذهيب، مينياتور، منبت، معرق، گليمبافي، طراحي سنتي براي 80 نفر برگزار شد و اميدواريم دورههاي بعدي نيز با برنامهريزي که صورت گرفته بزودي شروع شود.
سپهر افزود: کنگاور از شهرهاي مذهبي استان است گرايش مردم به هنر تذهيب، مينياتور و... نسبت به ساير رشتهها بيشتر است و با توجه به حضور مربيان با تجربهاي در اين شهرستان که تحصيلات آنها نيز صنايعدستي است برگزاري اين آزمون نتايج مثبتي درپي داشت.
معاون صنايعدستي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان کرمانشاه تصريح کرد: تلاش ما براي شناسايي افراد با توجه به تحصيلات مرتبط بهصورتهاي مختلف از طريق مطبوعات و... به اشکال مختلف صورت گرفته که خوشبختانه توانستهايم رابطهاي دوستانه و صميمي ميان هنرمندان صنايعدستي و هنرهاي سنتي و مجموعه همکاران معاونت صنايعدستي استان بهوجود آوريم که نتيجه آن برگزاري هر چه بهتر کلاسها با بار علمي بالا و حضور گسترده هنرمندان در نمايشگاهها و برنامههاي جنبي و نشستهاي تخصصي است.
وي گفت: در تلاش دوچندانيم تا از اين ارتباط دو طرفه روابط صحيح انساني اداري ايجاد شده استفاده بيشينه کرده و همه با هم براي توسعه هنرهاي اصيل ايران اسلامي دست در دست هم داده تا اين هنر ارزشي ايران اسلامي ابتدا به نسل نوپا و سپس به جامعه جهاني معرفي کنيم.
سپهر افزود: خوشبختانه هر روز نسبت به ديروز حرکتهاي مثبتي براي بهبود وضعيت انجام ميگيرد وميتوانيم با شناخت هر چه بيشتر و دلسوزي آگاهانه در ترقي فرهنگ ارزشيمان براي ترويج هنرهاي سنتي و هم کاهش بيکاري قدمهاي تأثيرگذاري برداريم.
114/
انتهای پیام/