قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري با تاکيد بر لزوم نگاه نرم افزاري به اشياي موزه ها اظهار داشت : درهيچ يک از موزه هاي کشور تاريخ سياسي ،اجتماعي و فرهنگي دوره هاي مختلف تاريخي مورد تجزيه و تحليل قرار نگرفته است و فقط بازديد کننده ها با يک سري شي تاريخي مواجه مي شوند که هيچ گونه اطلاعاتي در مورد آن ندارند.
بقايي ادامه داد : اين موضوع سبب شده که جوانان جامعه هر چه بيشتر از تاريخ فاصله بگيرند و جلوگيري از ادامه چنين روندي به عهده سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري و در رأس آن موزه ملي است.
وي خطاب به مسئولان خاطرنشان کرد:بايد براي نشان دادن هويت و اقتدار ايران از گذشته تا کنون و انتقال آن به مخاطب کوشا باشيد.
بقايي تصريح کرد : رسانه هاي غربي و انديشمندان کشورهاي داراي تمدني چون مصر،ايران ،عراق و هند را جزو کشورهاي عقب مانده و درجه چهارم جهاني معرفي مي کنند و اين درحالي است که آثار تمدني اين کشورها را به وضوح در موزه هاي بزرگ دنيا مي بينند.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري با اشاره به اينکه به وسيله ميراث فرهنگي مي توانيم تاريخ ايران را تبيين کنيم، اظهار داشت : آنچه که در شرايط فعلي به ما کمک مي کند تا عليه تبليغات منفي کشورهاي غربي بايستيم و بتوانيم ازتمدن و فرهنگ خود دفاع کنيم، ميراث فرهنگي است .
وي همچنين با اشاره به برگزاري نمايشگاه هاي بين المللي از آثار تاريخي ايران خاطرنشان کرد:با يد توجه داشت نگاه موزه هاي خارجي در برگزاري چنين نمايشگاه هايي تنها نگاه فرهنگي به ايران نيست، بلکه نگاه اقتصادي است .
بقايي درخاتمه برلزوم به کار گيري نيروهاي متخصص در سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري تاکيد کرد و افزود : سياست سازمان در سال 87 همکاري به صورت پروژه اي با نيروهاي متخصص در زمينه هاي مختلف ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري است.
116/
انتهای پیام/