وي ادامه داد: اين در حالي است که هنر و صنايع دستي به خودي خود نقش موثري در توسعه گردشگري و جذب علاقمندان به فرهنگ و هنر دارد.
به گفته وحدتي، براي تحقق اين هدف ، تورهاي گردشگري ميتوانند بازديد گردشگران از کارگاههاي مهم گردشگري را دربرنامه سفر خود لحاظ کنند.
معاون صنايعدستي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان همدان افزود: صنايع دستي يکي از شاخصهاي مهم در حوزه جذب گردشگر است.
وحدتي گفت: گردشگران جهت تهيه سوغات سفر و نيز علاقمندان به صنايع دستي از نمايشگاهها و کارگاههاي صنايع دستي بازيد ميکنند.
وي افزود: بازديد از کارگاههاي صنايع دستي حکايت از آداب و رسوم سنتها و ارزشهاي ملي را نشان ميدهد که در کارگاهها قابل مشاهده است و براي گردشگر اهميت دارد.
معاون صنايعدستي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان همدان اظهار داشت: صنايع دستي در گردشگري نقش اصلي را بازي ميکند و اگر کارگاهها و نمايشگاههاي صنايع دستي با ابتکار و خلاقيت نظرات گردشگران را لحاظ کند ميتواند بخش زيادي از گردشگران را به خود اختصاص دهد.
وي گفت: تورهاي يک روزه و بازديد از کارگاهها از قبيل شهرک سفال سازان، و کارگاههاي مبلمان و منبت جيجانکوه و اشترمل فرصت مناسبي براي معرفي صنايع دستي است.
وحدتي افزود: صنايع دستي به لحاظ زيباييها و جذابيت و لطافتهايي که از بعد هنري و فرهنگي دارد همواره مورد توجه گردشگران بوده است.
خاطرنشان ميشود؛ بيشتر کارگاههاي صنايع دستي همدان در رشتههاي سفال و سراميک، مبلمان و منبت و معرق، چرم، نقاشي روي سفال، قلاب بافي روي چرم، گيوه بافي، قلم زني مس، تراش شيشه، نقرهکوبي، عروسکهاي محلي، انواع رودوزيهاي سنتي، زيراندازهاي سنتي و مکرومهبافي فعالند که 22 هزار و ۳۵صنعتگر در ۱۲هزار و ۸۴۴ کارگاه صنايع دستي در ۱۴۸رشته در استان همدان فعال هستند.
114/
انتهای پیام/