جباري ادامه داد: 10 درصد از بيماران کشورهاي اتحاديه اروپا به دنبال درمان در خارج از کشورهاي شان هستند و از اين رو تخمين زده ميشود حدود 12 ميليارد يورو براي اين منظور پرداخت کنند و فقط سهم ناچيزي از اين رقم ميتواند کمک شاياني به اقتصاد کشور ما کند.
وي با اشاره به ماده 87 قانون برنامه چهارم توسعه ادامه داد: طبق اين قانون وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکي موظف است، به منظور زمينه سازي براي حضور در بازارهاي جهاني و تبديل جمهوري اسلامي ايران به مرکز رفع نيازهاي منطقه در چارچوب سياستهاي راهبردي تجاري، تسهيلات لازم را درخصوص معرفي تواناييها،عرضه و بازاريابي خدمات سلامت و آموزش پزشکي و توليدات، تجهيزات و فرآوردههاي پزشکي و دارويي ارايه کند ، به نحوي که مقدار ارز حاصل از صادرات خدمات و توليدات مزبور معادل30 درصد مصارف ارزي بخش بهداشت و درمان و در پايان سال برنامه چهارم توسعه باشد.
جباري افزود: طبق سند چشم انداز 20ساله کشور ايران تا سال 1404 بايد به 20ميليون گردشگر خاجي و 40 ميليون گردشگر داخلي دست يابد.
وي تصريح کرد: با احتساب 7درصد يک ميليون و400 هزار نفر و با 4درصد 800 هزار نفر و با احتساب 1درصد بايد 200هزار نفر گردشگر سلامت جذب کنيم که هنوز نه از زيرساختها و بازاريابيهاي آن در کشور خبري است.
استاد دانشگاه شهيد بهشتي درمان بيماريهايي نظير ناباروري، جراحي پلاستيک و زيبايي و همچنين کاشت دندان و جراحي لثه ، از مهمترين دلايل سفر به کشور دانست و تاکيد کرد: کيفيت بالا و قيمت ارزان خدمات درماني آريان در مقايسه با کشورهاي عربي، آسياي ميانه و حتي اروپا باعث شده بيماران، ايران را به عنوان مقصد درمان خود انتخاب کنند.
وي بيان کرد: بيشترين مسافران گردشگري درماني ايران از کشورهاي حوزه خليج فارس و آسياي ميانه هستند و در واقع ايران بعد از کشورهاي اسلامي، پس از اردن حرف اول را ميزند.
وي در پايان صحبتهايش پيشنهاد تشکيل شوراي ملي گردشگري سلامت و کميته فرعي و تسريع در امر سياستگذاري را ارائه کرد و خواستارشد : دومين همايش ملي گردشگري سلامت ايران در بهمن ماه و همچنين برگزاري نخستين همايش بين المللي گردشگري ايران در نيمه نخست سال 87 برگزارشود.
102/
انتهای پیام/