به گزارش ميراث آريا(CHTN) و به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري،\"حسين هاتفي فارمد\" معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کشور با بيان اين مطلب افزود: حضور ايران پس از گذشت 10 سال بسيار حائز اهميت و چشمگير بود و با استقبال بسياري خوبي از سوي بازديدکنندگان مواجه شد.

وي فضاي غرفه ايران را 120 متر عنوان کرد و افزود: غرفه گليم، گبه، شيشه و سراميک و سنگ فيروزه‌ ايراني که به سبک‌هاي تلفيقي و جدا به نمايش گذاشته شده بود، مورد توجه بازديدکنندگان قرار گرفت.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي تنوع محصولات، رنگ، طرح و کيفيت محصولات ايراني را ازجمله دلايل استقبال مردم از غرفه صنايع‌دستي ايران ذکر کرد و اظهار داشت: بسياري از توليدات صنايع‌دستي ايراني با سلايق آنان سازگار بود.

هاتفي، هدف از شرکت در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي را معرفي فرهنگ، آداب و محصولات بومي و منطقه‌اي کشورهاي مختلف دانست و گفت: کشورهاي آسيايي، آفريقايي، آمريکاي لاتين و اروپا بيشترين تعداد غرفه را به خود اختصاص داده بودند.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کشور کاربردي بودن و کيفيت بالاي محصولات ارائه شده در نمايشگاه برلين را مورد توجه قرار داد و افزود: زيورآلات، پارچه، انواع محصولات و توليدات چربي، حصيري، شيشه، سراميک، پاپيه ماشه، سوزندوزي‌ها و سازهاي بومي و منطقه‌اي ازجمله محصولات ارائه شده در نمايشگاه مذکور بودند.

هاتفي با بيان اينکه بازديدکنندگان نمايشگاه از سنين مختلف بودند، يادآور شد: حضور دانش‌آموزان و دانشجويان در اين نمايشگاه بسيار چشمگير بود.

وي تأکيد کرد: در سال آينده ايران با محصولات بيشتري در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي صنايع‌دستي شرکت خواهد کرد.

114/



انتهای پیام/

کد خبر 1386082938