به گزارش ميراث آريا (chtn) \"سعيد صدري\" دبير کميته گردشگري سلامت سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري در همايش ملي نقش گردشگري درماني و آب‌هاي گرم معدني در توسعه گردشگري ضمن بيان اين مطلب گفت: 4 تا 7 درصد از گردشگران ورودي به کشور گردشگر سلامت بوده‌اند و طبق سند چشم انداز 20 ساله بايد 700 هزار تا يک ميليون و 400 نفر از 20 ميليون گردشگر خارجي که وارد مي‌کنيم، در حوزه گردشگر ي سلامت باشند.

وي اضافه کرد: براي رسيدن به اين منظور بايد کار‌هاي مربوط به امور زيربنايي در کشور مهيا شود .

صدري ادامه داد: آماده سازي زيرساخت‌ها گردشگري سلامت به عهده وزارت بهداشت ، درمان و ‌آموزش پزشکي است و بازاريابي و ارائه تسهيلات در زمينه توسعه گردشگري درماني به عهده سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري است.

دبير کميته گردشگري سلامت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خاطر نشان کرد: در کشور تور‌هاي طبيعت‌گردي و درماني به صورت منسجم فعال نيستند و تعداد کمي از گردشگران سلامت از طريق دفاتر خدمات مسافرتي و به صورت منسجم وارد کشور مي‌شوند.

صدري با اشاره به ساماندهي سيستم گردشگري درماني ادامه داد: پيش نويسي براي فعاليت دفاتر و شرکت‌ها و افراد حقيقي و حقوقي که در زمينه گردشگري درماني فعاليت مي‌کنند تهيه شده است که ضوابط اين دفاتر را معرفي مي‌کند و همچنين نهادي به عنوان hpsd را به بيمار و گردشگري معرفي مي‌کنند تا اطلاعات و تقاضاي آنها را مورد بررسي قرار دهند./102


انتهای پیام/

کد خبر 1386082952