\"ابوالفضل مکرمي فر\" رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان خراسان رضوي در گفتگو با ميراث آريا (chtn) با بيان اين مطلب گفت: از صبح تا به‌حال، سه مقاله علمي ارائه شده و چهار مقاله نيز به صورت پانل در حاشيه همايش و نيز نمايشگاهي از آثار مربوط به امام رضا (ع) در معرض ديد قرار گرفت.

وي افزود: بعدالظهر نيز پنج مقاله ديگر ارائه خواهد شد. همچنين امروز اين همايش همزمان با اختتاميه جشنواره فرهنگي هنري امام رضا (ع ) که با حضور رئيس جمهوري به کار خود پايان مي‌دهد.

مکرمي فر ادامه داد: همايش جاده ولايت با هدف اجراي دو رويکرد برگزار شده است. يکي رويکرد علمي و پژوهشي در خصوص مسير حرکت امام رضا (ع) در ايران تا خراسان است. در اين رويکرد توقفگاه و منز‌گاه‌هاي مسير کا ايشان اتراق کرده بودند، مطالعه و بررسي شود. بعد از بررسي‌هاي نهايي اين محور به عنوان مهمترين محور گردشگري کشور قرار بگيرد تا علاقه‌مندان به زيارت امام هشتم بتوانند پياده در اين مسير به سمت مشهد حرکت کرده و حتي در منزلگا‌ه‌هايي که ايشان اقامت داشتند، استراحت کنند.

بنابراين گزارش؛ تا کنون هفت منزل و توقفگاه در بررسي‌هاي اوليه شناخته شده است.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي خراسان رضوي به chtn گفت: رويکرد دوم، رويکردي اجرايي و کاربردي است. در اين طرح پس از پايان مطالعات مسير، نسبت به اقدامات زير ساختي و اجرايي مسير با دستگاه‌هاي مرتبط چون وزارت راه و .... به بهره‌برداري و اجراي اين طرح بپردازيم.

مکرمي فر افزود: همچنين مدير صندوق و احياي بناهاي تاريخي اعلام کرده که تمام کاروانسراها و اقامتگاه‌هاي مسير جاده ولايت با اعتبارات اين صندوق مرمت و احيا شود.

وي در ادامه از طرحي تصويب شده از سفر دوم هيأت دولت به خراسان رضوي خبر داد و به ميراث آريا گفت: فاز اول اين طرح که با عنوان مطالعه و پژوهش جاده ولايت است، امسال شروع خواهد شد. براي اين طرح 100 ميليون تومان اعتبار از سفردوم هيأت دولت اختصاص يافت.

مکرمي فر اولويت مطالعه مسير امام رضا (ع) را در داخل ايران دانست و خاطرنشان کرد: امسال به اين همايش 30 مقاله ارائه شده بود که هشت مقاله انتخاب شد و چهار مقاله به صورت پانل در معرض ديد قرار گرفت.

وي کيفيت مقالات امسال را نسبت به سال گذشته بسيار بهتر دانست. مقالات انتخاب شده امسال بسيار نزديک به موضوع بوده است.

117





انتهای پیام/

کد خبر 1386082960