\"عزيزالله سيفي\"افزود:بايد محوطهها و بافت تاريخي ارج نهاده شود، چرا که اينها سرمايههاي ارزشمندي است که فرهنگ و هويت ما را در ادوار و قرون متمادي نشان داده و از پيشينه و تمدن ما سخن ميگويد.
وي در ادامه با بيان اينکه توسعه صنعت هتلداري از زير ساختهاي مهم صنعت گردشگري محسوب ميشود ،تصريح کرد: هم اکنون در استان در مجموع 33 هتل و مهمانسرا با ظرفيت 2هزارو 231 تخت و 976 اتاق وجود دارد.
سيفي به نقش مهم انجمنها و سمنها در حفظ مواريث فرهنگي و گردشگري اشاره کرد و گفت: هم اکنون در استان يزد 72 انجمن و 38 سمن(NGO) وجود دارد.
وي اظهار داشت:دورههاي راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي ،راهنمايان طبيعتگردي ، راهنمايان محلي ، مديريت فني دفاتر خدمات سياحتي و جهانگردي از جمله آموزشهاي تخصصي گردشگري بود که در سال جديد ارائه شد.
به گفته وي دورههاي ميزباني ويژه کارکنان واحدهاي اقامتي و پذيرايي ، خانهداري و مديريت واحدهاي اقامتي و پذيرايي نيز از جمله آموزشهاي تخصصي هتلداري ارائه شده بود .
وي برپائي نمايشگاه مردم شناسي در شهر احمد آباد، برگزاري مراسم شکرگزاري برداشت محصول زردآلو در فراغه ابرکوه ، جلوگيري از سرقت سنگهاي تاريخي و درب چوبي را از جمله اقدامات انجام شده توسط انجمنها در سال جديد برشمرد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يزد اضافه کرد: تاکنون هزارو 85 اثر تاريخي ، فرهنگي در فهرست آثار ملي کشور به ثبت رسيد که 23 مورد آن در سال جديد اثر ملي شده است.
سيفي در ادامه گفت: غار اسلاميه قديميترين اثر ثبتي سال جاري است که قدمت آن مربوط به دوران اشکاني است و به عنوان يک جاذبه خاص مورد توجه گردشگران داخلي و خارجي است./104
انتهای پیام/