بنابراين گزارش ،کارشناسان ازبکي با تقدير از برنامههاي صندوق در برگزاري بسيار عالي اين کارگاه پيشنهاد دادند که براي کارگاه بعدي معماري اسلامي، مغولي و تيموري که قرار است در ازبکستان برگزار شود، مسئولان صندوق برنامهريزيهاي لازم را در برگزاري هر چه بهتر کارگاه دوم انجام دهند.
همچنين آنها ضمن استقبال از بازديد آثار تاريخي ايران اعلام کردند که ايران بايد اقدام بيشتري را براي ثبت جهاني آثار تاريخي خود به يونسکو انجام دهد تا بهتر بتوان از اين آثار منحصربه فرد حفاظت و نگهداري کرد.
نکته ديگري که در اين مذاکره پيشنهاد شده اين بود که کارشناسان ازبکي از ايران خواستند در طرح راه ابريشم که قرار است به ثبت جهاني بر سر ايران ميتوان بناهاي تاريخي بيشتري را در قالب اين طرح پيشنهاد دهد.
لازم به ذکر است که هماکنون اعضاي کارگاه مشغول بازديد از باغ فين کاشان هستند.
بنا بر اين گزارش ، کارگاه سيار حفاظت و مديريت معماري ايراني، مغول و دوره تيموري با هدف بحث و بررسي در خصوص نحوه همکاري ميان مديران و کارشناسان محوطههاي ثبت شده کشورهاي شرکتکننده در فهرست ميراث جهاني و تأسيس شبکههاي زيرمنطقهاي است.
بر اين اساس ، در اين کارگاه ۲6کارشناس و مدير محوطههاي ميراث جهاني از کشورهاي هند، ازبکستان، قزاقستان، پاکستان، ترکمنستان ، افغانستان ، رئيس بخش آسيا و اقيانوسيه مرکز ميراث جهاني و مدير فرهنگي يونسکو و کارشناسان و مديران ايراني شرکت دارند.
اين گزارش حاکيست ؛ اين همايش با همکاري صندوق حفظ و احيا در زمينه کارهاي اجرايي برگزار ميشود.
M/115
انتهای پیام/