هاتفي افزود: بهرغم کمنظير بودن صنايع دستي ايران درسطح جهان و حتي بينظيربودن برخي از اين صنايع از نظر تعدد، تنوع و کيفيت، حضور توليدات صنعتگران ايراني در بازارهاي خارجي کم رنگ است.
وي، برگزاري نمايشگاههاي متعددداخلي و فراهم کردن زمينه حضور صنعتگران و صادرکنندگان در نمايشگاههاي خارجي را از جمله اقدامات اين معاونت براي توسعه بازار توليدات صنايع دستي ذکر کرد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي افزود: در سال گذشته مجموع صادرات بخش صنايع دستي با احتساب فرش، حدود 625ميليون دلار بود، اين در حالي است که ما نياز به نوآوري، طرحهاي جديد و ظرفيت سازيهاي تازه در اين زمينه داريم و اين کاري است که همه کشورها در اين زمينه اجرا کرده و موفق هم بودهاند.
هاتفي حفظ وضع موجود را از جمله مهمترين برنامههاي کوتاه مدت سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري دانست و گفت: در برخي از رشتهها تنها يک نفر هنرمند وجود دارد، که ما تلاش ميکنيم با جذب در مراکز آموزشي، امکان آموزش هنر وي را به ديگر علاقمندان را فراهم کنيم و حتي در اين زمينه فيلمهاي آموزشي مستند هم از آثار توليدي وي با هدف آموزش به ديگران تهيه ميشود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي گفت: با انجام طرح مطالعاتي پژوهشي جامع که در اختيار معاونتها قرار خواهد گرفت انتظار ميرود به احياي صنايعدستي کشور کمک قابل توجهي شود.
وي در خصوص احياي رشته نمد مالي که از رشتههاي منسوخ شده استان بوشهر است گفت: به همت معاونت صنايعدستي استان بوشهر اين رشته احيا ميشود.
خاطرنشان ميشود؛ نمايشگاه سراسري صنايعدستي بوشهر با حضور 29 استان کشور از 7 تا 12 آذر ماه در محل نمايشگاههاي بينالمللي بوشهر برپاست. 114/
انتهای پیام/