\"سيامک خوانساري\" مدير دفتر خدمات مسافرتي دال گشت و برگزار کننده تور‌هاي شکار در گفتگو با ميراث آريا chtn)) افزود: سازمان محيط زيست در صدور پروانه‌هاي شکار دير عمل مي‌کند به عنوان نمونه شروع فصل شکار امسال قبل از ماه رمضان تعيين شد ولي سازمان حفاظت از محيط زيست تنها 10 روز قبل از آن به ما اعلام کرد که چه ميزان سهميه داريم .

وي اضافه کرد: از آن زمان تا حالا من به شخصه نتوانستم شکارچي به ايران بياورم و علت آن هم زمان نداشتن براي بازاريابي است. من زماني براي اينکه بازاريابي کنم نداشتم مشتري هم معطلع من نمي‌ماند تا من به او بگويم بيايد يا نه.

وي علت دير کرد صدور پروانه‌ها را سوء مديريت سازمان حفاظت از محيط زيست دانست و گفت: سازمان حفاظت از محيط زيست اگر مي‌توانست مديريتش را خوب انجام دهد نبايد تعداد سرريز‌هاي شکار پايين مي‌آمد.

خوانساري تصريح کرد: سازمان حفاظت از محيط زيست با علم به اينکه چه تعداد گونه‌ قابل برداشت داريم، پروانه صادر مي‌کند که اين کاري منطقي است. در واقع اساس کار از روز اولي که سازمان حفاظت از محيط زيست تاسيس شد، بر اين بود که بتوان تعداد حيواناتي که بيشتر از ظرفيت پذيرش هر محيط باشد يعني مازاد و سرزير آن را مورد بهره برداري قرار داد.

مدير عامل آژانس دال گشت خاطر نشان کرد: هر سال تعداد سرريز‌ها کمتر مي‌شود و علت آن هم شکار نيست . در بررسي‌هاي کارشناسي شده چندين عامل را براي آن در نظر گرفته‌اند که بر اين اساس مشخص شده است که علاوه بر عوامل متعدد طبيعي و انساني 20 درصد شکار غير مجاز و تنها 3درصد علت کمبود‌ها شکار‌هاي مجاز بوده است. پس شکار مجاز در اين امر دخالت زيادي ندارد.

خوانساري تاکيد کرد: هرساله سهميه اختصاص داده شده به بخش خصوصي کمتر مي‌شود و ما هم از اين بابت شاکي نيستيم چرا که ما تابع مقررات سازمان محيط زيست هستيم و هر آنچه که آنها قانون اعلام کنند ما مطابق همان عمل مي‌کنيم، اما مسئله عمده ما اعلام بي موقع سهيمه‌ها است.102/

انتهای پیام/

کد خبر 1386091115