وي افزود: نحوه مرمتي پاسارگاد براي مديران سايتهاي جهاني سمرقند، بخارا، تاجمحل و لاهور بسيار جالب بوده و آنها اعلام کردند که بهتر است اين تجربيات در بخشهاي مرمتي سايتهاي جهاني به کار برده شوود.
طالبيان با بيان اينکه همچنين اعضاي اين کارگاه از گذر سنگ سياه نيز بازديد داشتهاند، خاطرنشان کرد: محور بافت تاريخي شيراز با توضيحات \"عليرضا قلينژاد\" جانشين معاون ميراث فرهنگي سازمان، مجموعه زنديه و مجموعه حسينيه نصيرالملک از ديگر اماکني است که اعضاي اين کارگاه امروز و فردا بازدي ميکنند.
وي درباره مراسم اختتاميه اين کارگاه بهCHTN گفت: مراسم اختتاميه اين کارگاه فردا در خانه نصيرالملک که پايگاه بافت تاريخي شيراز است با حضور \"دولتآبادي\" معاون ميراثفرهنگي سازمان،مديرعامل سازمان عمران و بهسازي شيراز، شهردار بافت تاريخي شيراز و نماينده مسکن و شهرسازي برگزار ميشود.
به گزارش ميراث آريا، کارگاه سيار حفاظت و مديريت معماري ايراني، مغول و دوره تيموري در راستاي برنامههاي آموزشي سال جاري معاونت ميراث فرهنگي و با توجه به اهميت همکاريهاي بينالمللي با همکاري يونسکو دوره آموزشي 10 روزهاي در ايران برگزار شده است. ضمن آنکه کليه برنامهريزيهاي انجام شده و کارهاي اجرايي اين کارگاه برعهده صندوق احيا و بهرهبرداري از آثار تاريخي است.
بنا بر اين گزارش ، قرار است اين دورههاي آموزشي به ترتيب در هند و ازبکستان (2008) به مدت ده روز برگزار شود.
هدف از اين دورهها بررسي و شناخت معماري و شهرسازي دوران اسلامي(ايراني، مغولي و تيموري) و بررسي روشهاي حفاظتي و مرمتي فناوري و مصالح مورد استفاده در امر حفاظت و مرمت است.
اين گزارش حاکيست ؛ در اين کارگاه کارشناسان معماري و شهرسازي يونسکو و کشورهاي هند، ازبکستان، پاکستان از شهرهاي کاشان، اصفهان بازديد کرده و آخرين سفر آنها به شيراز است.
115/
انتهای پیام/