به گزارش ميراث آريا(chtn)مدير کل دفتر امور مراکز خدمات گردشگري و استانداردسازي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري درسمينارملي آسيب شناسي گردشگري،مشکلات ورفع موانع بااشاره به يک تحقيق انجام شده گفت:اين استنباط درحالي است که اين موضوع توسط خود مردم تجربه نشده و به وسيله شنيدن از ديگران اين استنباط در آنان به وحود امده است.

\"اکبر فرهيخته\"با بيان اينکه پيشرفت در گردشگري يک فرآيندتلقي مي شودگفت:يکي ازضعفهاي موجود در ساختار گردشگري کشور اين است که برخي از افراد در سن هاي بالا وارد اين صنعت مي شوند.

وي تصريح کرد:شايد يکي از دلايل اين امرعدم تربيت نيروهاي جوان است.

فرهيخته با بيان اينکه يکي از مسائل اصلي در توسعه گردشگري باور به اين امر است گفت:شايدپيش از اين اين عزم و باورکمتر دسده شده است.

مدير کل دفتر امور مراکز خدمات گردشگري و استانداردسازي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري با تاکيد بر ضرورت مديريت دانش محوربراي توسعه گردشگري گفت:براساس يک تحقيق درباره مديريت بنگاههاي اقنصادي که دفاتر خدمات مسافرتي نيز در آن لحاظ شده است مديريت بنگاههاي اقتصادي در مقايسه با 12 کشور دنيا ضعيف بوده است.

فرهيخته افزود:بر اساس يک تحقيق مشخص شد که 95 درصد آژانس ها و هتل هابراي چالش ها و فرصت هاي آينده خود برنامه وتحليل نداشته اند و يا حداقل اين که اگر داشته انددر اين تخقيق ارائه نداده اند.

وي با بيان اينکه در حال حاضر کشور به 5 منطقه تقسيم و کميته هاي راهبردي براي اين 5 منطقه تشکيل شده است گفت:براي دستيابي به اهداف چشم انداز 20 ساله وظيفه استانها مشخص خواهد شد و عملکرد استانها و دفاتر خدمات مسافرتي با معيارهاي مشخص و کمي سنجيده خواهد شد.

فرهيخته تصريح کرد: سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري تنهابه دنبال هماهنگي نيست بلکه به دنبال هم نگري و هم فکري است./105

انتهای پیام/

کد خبر 138609131