به گزارش ميراث آرياchtn)) عليرضا قزوه افزود: در اين ويژه نامه 420 صفحه‌اي که به مناسبت هشتصدمين سالگرد تولد مولانا منتشر شده است مقالات وديدگاه‌هاي استادان هند، ايران، پاکستان، افغانستان و تاجيکستان به چاپ رسيده است.

مدير مرکز تحقيقات زبان فارسي در هند معرفي بيش از 280 عنوان کتاب منتشر شده پژوهشي وتحقيق با محوريت مولانا در 5 سال اخير را از ويژگي‌هاي اين شماره دانست و خاطر نشان کرد: در اين ويژه‌نامه دکتر چندرشيکهر، پروفسور نرگس جهان، شريف حسين قاسمي و امير حسن عابدي مقالاتي در مورد معرفي نسخه‌هاي خطي آثار مولانا در بنارس، واژه‌هاي هندي در شعر مولانا، انعکاس تفکرات مولانا در وعظ و ارشادات عارفان رادا سوامي و جايگاه هند در عرفان شمس نوشته‌اند.

وي به انتشار خاطرات پروفسوراميرحسن عابدي از نيما يوشيج و محمدحسن شهريار و شاعران ديگر اشاره کرد و ادامه داد : از اين استاد که هم اکنون در بستر بيماري است کتاب‌هاي تاريخي ارزنده‌اي به چاپ رسيده است و مرکز تحقيقات زبان فارسي درهند قصد دارد کتاب \"تاج‌المآثر\" از تازه‌ترين تصحيحات وي را به زبان فارسي منتشر کند.

اين شاعر تصريح کرد: شماره بعدي اين فصل‌نامه را به بيدل اختصاص خواهيم داد و تاکنون مقالات زيادي از استادان و دانشمندان هندي درباره بيدل دهلوي جمع آوري کرده‌ايم.

قزوه در پايان ماهنامه قند پارسي را از جمله نشريات پر مخاطب در هند عنوان کرد و گفت: اين نشريه در ميان استادان زبان فارسي هند مخاطبان زيادي را پيدا کرده است.

120/

انتهای پیام/

کد خبر 1386091340