وي اضافه کرد: با اعلام دير هنگام سهميهها امکان بازاريابي از دست ميرود .
وي ادامه داد: هر يک شکارچي که وارد ايران ميشود بيش از 100 تا 500 برابر توريست معمولي ارز همراه خود به ايران ميآورد.
وي با اشاره به اينکه هر توريست شکارگر بيش از يک توريست معمولي با تبليغات منفي عليه ايران مبارزه ميکند تصريح کرد: بيشتر شکارچياني که به ايران ميآيند از کشورهايي که در آمد سرانه بالايي دارند، ميآيند و اين افراد در کشور خود نيز جز افراد سرشناس محسوب ميشوند و ميتوانند بيش از توريستهاي معمولي با تبليغات منفي عليه ايران مبارزه کند.
خوانساري افزود: بيشتر شکارچيها در نشريات مختلف و معتبر دنيا سفرنامه و مقاله مينويسند و از موقعيتي برخوردارند که ميتوانند عکس، مقاله و فيلم و.. از سفر خود را در نشريات مختلف به چاپ برسانند. لذا نه تنها پول بيشتري به همراه ميآورند که در اقتصاد ما تاثير گذار است بلکه با نوشتن مقالههاي مختلف ايران و جاذبههاي آن را معرفي ميکنند.
مدير عامل آژانس مسافرتي دال گشت يادآورشد: انگيزههاي سفر به ايران انگيزههاي کمرنگي است و شکار يک از اين انگيزهها ست .
وي ادامه داد: گونههاي جانوري که ما در ايران داريم خاص کشور ماست و در ديگر نقاط دنيا نميتوان آنها را ديد. مانند اينکه شما اگر بخواهيد زرافه ببنيد نميتوانيد به لندن برويد بايد به آفريقا برويد. پس انگيزه ديدن زرافه شما را براي رفتن به آفريقا ترغيب ميکند. انگيزه سفر به ايران از سوي شکارچيان قوي است چر اکه ميخواهند از گونههايي که در هيج جاي ديگر دنيا يافت نميشود ديدن کنند.
خوانساري در پايان گفت: اين افراد حاضرند به ايران بيايند به شرط آنکه امکانات و سهيمهها بيشتر بشود.102/
انتهای پیام/