وي اضافه کرد: ما هنوز نتوانستهايم صنعت گردشگري را به داخل خانوادهها بکشانيم و بايد سعي کنيم سفر و گردشگري را در سبد خانوادهها قرار دهيم.
حسيني ادامه داد: بايد مردم از تمامي افسانهها و سابقه جشنهاي آن کشور مطلع باشند و نسبت به داستانها اشراف داشته باشند تا بتوان براي آنها تور برگزار کرد.
عضو جامعه تورگردانان با اشاره به اينکه گردشگري در کشور ما شفاف نيست و دولت به تازگي روي اين صنعت برنامه ريزي و سرمايه گذاري ميکند، تصريح کرد: در ابتدا صنعت گردشگري داخلي بايد در ميان مردم نهادينه شود و بعد ار آن جشنها و مسائل مربوط به اين حوزه براي مردم قابل فهم باشد به عنوان نمونه وقتي صحبت از سيزده بدر، نوروز، شب يلدا، جشن سده و خيلي از جشنهاي ملي که ريشه در تاريخ باستان و فرهنگ ما دارد ميکنيم مردم بايد با تمام جوانب آن آشنا باشند.
وي با انتقاد از اينکه ما بعد از دهها سال برگزاري جشنهاي مربوط به مولانا در ترکيه و رفتن تورهاي مختلف از ايران و ديگر کشورها به قونيه، تازه به فکر برگزاري مراسم براي مولانا افتادهايم گفت: کتابهاي مولانا همه به زبان فارسي است ولي ما از اين ميراث نتوانسته ايم به خوبي استفاده کنيم و به تازگي و بعد از اينکه ترکيه از اين فرصت استفاده کرده و بسياري از تورها و گردشگران را به سوي خود جلب کردهاست به فکر افتادهايم هشتصدمين سال تولد مولانارا جشن بگيرم.
وي اضافه کرد: اما هنوز ميتوانيم آرامگاه شمس تبريزي در خوي را به يک مرکز فرهنگي تبديل کنيم که بتواند بخشي از گردشگري داخلي را پوشش بدهد.
مدير عامل آژانس مسافرتي ايران سبط تور يادآورشد: بيشتر آژانس هاي مسافرتي به دنبال کسب و کار تجاري هستند و به دليل آنکه در برگزاري تورهاي خاص حمايت کننده نديدهاند تمايلي به برگزاري اينگونه تورهاي ندارند.
وي با مثبت ازريابي کردن برگزاري تورهاي خاص براي جشنهاي ملي و باستاني يادآور شد: با برگزاي اين جشنها ميتوانيم علاوه بر جذب گردشگر داشتههاي فرهنگيمان را با ديگر کشورها مبادله کنيم.102/
انتهای پیام/