وي با اشاره به اينکه هم اکنون کارهاي اجرايي و زيرساختهاي آن در حال انجام است، گفت: به زودي ساير طرحهاي مناطق نمونه گردشگري در شوراي بررسي طرحهاي مطالعاتي و سرمايه گذاري گردشگري بازبيني خواهدشد.
وي ادامه داد: تاکنون 500 ميليون تومان طي سالهاي 84 و 85 از سوي دفتر طرحهاي سرمايه گذاري و توسعه گردشگري به اين طرح اختصاص داده شد.
موسوي به گزارشات ارسالي از سوي شرکت \"پارس سوماش \" مجري طرح اشاره کرد و ادامه داد: 7 هزار هکتار زمين براي طرح منطقه نمونه گردشگري شانديز در نظر گرفته شده طي 3 فاز کارهاي اجرايي آن انجام شد.
معاون سرمايه گذاري و طرحهاي سازمان با بيان اينکه طح توسعه منطقه شانديز مانند يک طرح راهبردي تهيه شده است، افزود: طرح مذکور در سطح بين المللي ، گردشگري و نمونه ديده شده است.
وي بهرهوري مناسب از آب را يکي از اصولي ترين موضوعات طرح دانست و خاطر نشان کرد: راههاي دسترسي ، هارموني با طبيعت اطراف از ديگر موضوعاتي است که در اين طرح مورد ارزيابي قرار گرفته است.
موسوي، مباحث اجتماعي، اشتغال و راهبردهاي توسعه فرهنگي را در اجراي طرح توسعه شانديز مورد توجه قرار داد و گفت: سهيم کردن جوامع محلي در منافع طرح و ارائه راهبردهاي توسعه فرهنگي و اشتغالزايي منطقه بسيار حائز اهميت است.
معاون سرمايه گذاري و طرحهاي سازمان با بيان اينکه تا کنون هيچ مطالعهاي بر کشورهايي که به عنوان بازار هدف در اين طرح مشخص شدهاند، انجام نشده است، افزود: منابع مالي، انساني و تاثير گردش مالي در منطقه بايد مورد ارزيابي قرار گيرد.
وي يادآورشد: توسعه و احداث منطقه نمونه نياز به راهبردي فرابخشي، تامين نيروهاي متخصص ، بازار کار، سرمايه و خدمات گردشگري دارد.102/
انتهای پیام/