به گزارش ميراث آريا (CHTN)\"سيد حسن موسوي\" با بيان اين مطلب افزود: طرح \"شانديز\" تنها طرحي است که از ميان 504 طرح مصوب منطقه نمونه گردشگري توسط هيات دولت به تصويب نهايي رسيده است.

وي با اشاره به اينکه هم اکنون کار‌هاي اجرايي و زيرساخت‌هاي ‌ آن در حال انجام است، گفت: به زودي ساير طرح‌هاي مناطق نمونه گردشگري در شوراي بررسي طرح‌هاي مطالعاتي و سرمايه گذاري گردشگري بازبيني خواهدشد.

وي ادامه داد: تاکنون 500 ميليون تومان طي سال‌هاي 84 و 85 از سوي دفتر طرح‌هاي سرمايه گذاري و توسعه گردشگري به اين طرح اختصاص داده شد.

موسوي به گزارشات ارسالي از سوي شرکت \"پارس سوماش \" مجري طرح اشاره کرد و ادامه داد: 7 هزار هکتار زمين براي طرح منطقه نمونه گردشگري شانديز در نظر گرفته شده طي 3 فاز کار‌هاي اجرايي آن انجام شد.

معاون سرمايه گذاري و طرح‌هاي سازمان با بيان اينکه طح توسعه منطقه شانديز مانند يک طرح راهبردي تهيه شده است، افزود: طرح مذکور در سطح بين المللي ، گردشگري و نمونه ديده شده است.

وي بهره‌وري مناسب از آب را يکي از اصولي ترين موضوعات طرح دانست و خاطر نشان کرد: راه‌هاي دسترسي ، هارموني با طبيعت اطراف از ديگر موضوعاتي است که در اين طرح مورد ارزيابي قرار گرفته است.

موسوي، مباحث اجتماعي، اشتغال و راهبردهاي توسعه فرهنگي را در اجراي طرح توسعه شانديز مورد توجه قرار داد و گفت: سهيم کردن جوامع محلي در منافع طرح و ارائه راهبرد‌هاي توسعه فرهنگي و اشتغالزايي منطقه بسيار حائز اهميت است.

معاون سرمايه گذاري و طرح‌هاي سازمان با بيان اينکه تا کنون هيچ مطالعه‌‌اي بر کشور‌هايي که به عنوان بازار هدف در اين طرح مشخص شده‌اند، انجام نشده است، افزود: منابع مالي، انساني و تاثير گردش مالي در منطقه بايد مورد ارزيابي قرار گيرد.
وي يادآورشد: توسعه و احداث منطقه نمونه نياز به راهبردي فرابخشي، تامين نيروهاي متخصص ، بازار کار، سرمايه و خدمات گردشگري دارد.102/

انتهای پیام/

کد خبر 1386091815