وي 90 اثر نفيس خوشنويسي را در قالب هاي کتيبه، سياه مشق، چليپا، شمسه، چند سطري و ... با خطوط نستعليق و زينتي ارائه داده است.
استاد سلحشور که در 1364 دکتراي درجه يک هنري از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي دريافت کرده تا امروز آثارش را در نمايشگاههايي در فرانسه، انگلستان، پاکستان، هندوستان، کويت، الجزاير، امارات و ... در معرض ديد عموم قرارداده و بارها مورد تقدير و ستايش مراکز معتبر هنري قرارگرفته است.
اين گزارش ميافزايد: وي که از سال 1329 خوشنويسي را از محضر اساتيد برجسته حسين ميرخاني، حسن زرين خط و علي اکبر کاوه فراگرفت در سال 1333 خوشنويسي کتابهاي درسي دوم و سوم دبستان را انجام داد که اين مهم را تا سال 1362 وخوشنويسي کتابهاي سوم و چهارم دبيرستان ادامه داد و در اين مسير حتي 30 کتاب درسي کشور افغانستان را نيز نوشت.
اين استاد براي پاسداشت سال پيامبر اعظم 12 تابلوي زينتي بسيار ذيقيمت را به دو زبان فارسي و عربي خلق کرده و 140 طراحي، صفحه آرايي و خوشنويسي به مناسبت سال مولانا تقديم اهالي هنر کرده است.استاد خوشنويس در75 سالگي کتابت قرآن کريم را آغاز کرده است.
يادآورميشود؛ نمايشگاه خوشنويسي سلحشور تا دوم دي ماه در نگارخانه اصلي فرهنگسراي نياوران داير خواهد بود و علاقمندان مي توانند همه روزه از ساعت 10 تا 19 (روزهاي تعطيل 14 تا 19) از آن ديدن کنند.114/
انتهای پیام/