\"يحيي رحمتي\" مديرکل حفظ و احياي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي با بيان اين خبر به ميراث‌آريا(chtn) گفت: اين کار با هدف حفظ و احياي رشته‌هاي بومي صنايع‌دستي و تقويت آن‌ها در جهت توليد و ارائه صورت مي‌گيرد.

وي با اشاره به اينکه انتخاب استان‌ها با توجه به اعتبارات پيش بيني شده و بر اساس ميزان فعاليت، تعداد رشته‌هاي منسوخ شده، رشته‌هاي فعال در سطح استان، کارگاه‌هاي فعال موجود در استان‌ها و ... صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: موضوعات ياد شده از جمله اولويت‌هاي مرحله اول کار در انتخاب برخي استان‌ها به منظور تجهيز و راه‌اندازي کارگاه‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتيشان است .

رحمتي تصريح کرد: استان‌هاي ايلام، کردستان، خراسان رضوي، لرستان، چهارمحال و بختياري، کهکيلويه و بويراحمد، تهران، زنجان، قم، کرمان، آذربايجان‌شرقي و گلستان از جمله استان‌هايي هستند که تا پايان سال کارراه‌اندازي و تجهيز کارگاه‌ در آن‌ها اجرايي مي‌شود.

وي افزود: رشته‌هايي از قبيل گليم‌نقش برجسته، نازک‌کاري، ورشوسازي، گيوه بافي، پوشاک سنتي، کارگاه‌هاي نساجي سنتي، ابريشم‌بافي، چاقوسازي، شال ترمه، ميناسازي و زيورآلات سنتي از جمله رشته‌هايي است که با تجهيز و راه‌اندازي اين کارگاه‌ها احيا و فعال خواهند شد.114/

انتهای پیام/

کد خبر 1386092430