وي افزود: طرح مرمت و بازسازي بنا در اماکن مذهبي که به ثبت ملي رسيده اند بر عهده سازمان ميراث فرهنگي و اداره کل حفاظت از بناها و محوطه هاي تاريخي است و سازمان اوقاف و امور خيريه نيز توسعه، ساماندهي و بازسازي بقاع متبرکه را جهت برآورده کردن نيازهاي زائران بر عهده دارد.
دولت آبادي ، بقاع متبرکه را متفاوت با بناهاي ثبت شده ديگر برشمرد و افزود : هدف معاونت ميراث فرهنگي ، حفظ اصالت تاريخي اين گونه بناهاست، از طرفي مردم نيز ، انتظارات خاصي از اماکن مذهبي دارند که بايد برآورده شود ، به همين خاطر بهتر است سازمان ميراث فرهنگي و اوقاف و امور خيريه يکپارچه عمل کنند و به جزاين با استفاده از اعتبارات ملي و استاني ، بسترهاي لازم براي همکاري و مشارکت بيشتر دو سازمان به منظور حفظ و بازسازي بناهاي مذهبي را پديد آورند.
معاون سازمان ميراث فرهنگي ، شوراهاي فني را مرجع تصويب طرح هاي مرمت و توسعه در استانها دانست و گفت : هر گونه ساخت و ساز در حريم ثبت شده اين بناها ، همچنين مرمت و بازسازي آنها ، در گرو هماهنگي با معاونت ميراث فرهنگي است و بايد به تأييد شوراهاي فني استانژها ، همچنين کميته مستقر در اين معاونت برسد.
دولت آبادي با اشاره به تعهدات سازمان اوقات و امور خيريه در برابر سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري گفت : تهيه کتابچه ، بروشور و نقشه براي معرفي بقاع متبرکه و زيارتگاههاي کشور ، حمايت از طرح هاي گردشگري ، توسعه فضاهاي رفاهي – زيارتي و ارتقاي محتواي برنامههاي زيارتي از جمله تعهدات سازمان اوقاف است.
اين گزارش حاکيست ؛ تفاهم نامه ياد شده در 5 ماده ، 31 بند ، سه تبصره و در سه نسخه تنظيم شده و قرار است پس از اعلام نظر سازمان اوقاف و امور خيريه به امضاي \" حيدر مصلحي\" نماينده ولي فقيه و سرپرست سازمان اوقاف و \"اسفنديار رحيم مشائي \" رئيس سازمان ميراث فرهنگي برسد.
115/
انتهای پیام/