وي تأکيد کرد: زمينهايي که در اختيار بخش خصوصي است، مشکلات واگذاري را ندارد ولي اين مناطق، زماني که بهعنوان پروژههاي گردشگري شناخته ميشود، کاربري آن براي هميشه به گردشگري تغيير مييابد.
وي با اشاره به زمين مناطق نمونه گردشگري که متعلق به دولت است، افزود: گاهي اوقات براي واگذاري زمينهاي متعلق به وزارت مسکن و شهرسازي و منابع طبيعي مشکلاتي پيش ميآمد که پروسه واگذاري را طولاني ميکرد . بنابراين لازم بود آئيننامهاي در اين راستا تدوين شود.
معاون رئيسجمهور تأکيد کرد: از اين به بعد و با اصلاح آئيننامه زمين مناطق گردشگري با شناسايي و تصويب هيأت دولت يا از همان ابتدا در اختيار سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري قرار ميگيرد و يا در صورت وجود سرمايهگذار به طور مستقيم ازسوي اين نهادها به بخش خصوصي واگذار ميشود.
مشايي همچنين به بودجه سال آينده اين سازمان اشاره کرد و گفت: بودجه خوبي براي سال آينده پيشبيني کرديم که البته با نظر مساعد رئيسجمهور روبهرو شد.
وي خاطرنشان کرد: همچنين با تخصيص 5 درصد اعتبارات عمراني استانها به ميراث فرهنگي و گردشگري با يک بودجه کاملاً رشد يافت در سال 87 مواجه خواهيم بود./105M
انتهای پیام/