بنابراين گزارش؛ در گالريهاي خيال نمايشگاه نقاشي مهندس ميرحسين موسوي و تصاوير معماري وي از چند دهه پيش تاکنون که توسط کامران عدل عکاسي شده است خود نمايي مي کند اين نمايشگاه که شامل 130 اثر از تصاوير معماري و 80 اثر نقاشي اين هنرمند است که در 8 سال اخير ارائه شده است.
در بخش نقاشي روايتي از حضور پيگير و پر کار اين هنرمند در عالم هنر و يافتن شيوه و نگاهي جديد در نقاشي است، شيوه اي با بهره از نشانه شناسي خاصي که ريشه در باورها و الگوهاي تاريخ، سنت و فرهنگ اين قوم دارد فرصت خوبي براي مروري تازه بر آثار اين هنرمند که مي توان در آن به مکاشفه سالکانه نقشها ، به شهود رويا گون خط و حجم و فرم هاي روبه تعالي در آفاق روئيتي هنرمندانه و با زيبايي شناسي شرقي و شاعرانه اي را يافت .
اين گزارش حاکيست؛ در بخش ديگر تصاوير معماري هاي شامل بناهاي شرکت آب اصفهان، کانون توحيد، مسجد سلمان فارسي نهاد رياست جمهوري، بقعه شهداي هفتاد و دوتن در بهشت زهرا، کانون توحيد، ساختمان مرکز تحقيقات استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام، دانشگاه شاهد اين هنرمند ارائه شده است که نمايانگر شيوه هايي بديعي است.
در تلفيق فرم هاي معماري مدرن با انگاره هاي معماري اصيل و سنتي اسلامي ايراني است. در ادامه نگارخانه آينه موسسه، نمايشگاه گنجينه ها ي از ياد رفته ايران که شامل مجموعه اي نفيس و نادر با بيش از 400 اثر نفيس از هنرهاي سنتي آئيني و قومي ايران در طول يک امتداد چند ساله از عصر تيموري تا زنديه،صفويه و قاجاريه است ، که شامل تنوع چشمگيري از اشيا ظروف، پرده ها، جواهرات و انگشترها، تابلو فرش ها و نقاشي هاي منحصر به فرد از ميرزا ابراهيم خان نقاش باشي و سياه قلم هاي بديع و ناديده هاي حاج ميرزامصور الملکي را براي اولين بار پيش روي هنر دوستان قرار مي دهد.
اين گزارش ميافزايد: يکي از نگين هاي زيباي هنر ايران، دري است منقش به 64 مجلس از شاهنامه متعلق به ميرزا آقا امامي هنرمند بزرگ دوران قاجاريه که براي نخستين بار در اين نمايشگاه به جلوه و درخشش در آمده است.
يادآورميشود؛ اين سه نمايشگاه تا 16 دي همه روزه از 10 صبح تا 7 بعدازظهر ، ميزبان عموم علاقمندان است.114/
انتهای پیام/