دبير منطقهي مرکزي گردشگري کشور تخصيص بودجه معين، تهيهي لباسهاي متحدالشکل، نصب تابلوهاي يکسان، طراحي لوگوي متحد و اختصاص شماره تلفنهاي مخصوص سهرقمي به خانههاي جهانگردي را از جمله حمايتهايي دانست که سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري بايد از خانههاي جهانگردي به عمل آورد.
وي با بيان اينکه پيشبيني و تخصيص اعتبار مناسب براي خانههاي گردشگر از اهميت ويژهاي در توسعه فعاليتهاي آنها برخوردار است، تصريح کرد: خانههاي گردشگري بايد به محلي براي استقرار راهنماي گردشگري تبديل شود تا بتوانيم با استفاده از پتانسيل راهنمايان تور، خدمات ويژهاي را به گردشگران ارايه دهيم.
وي پيشنهاد کرد: دورههاي آموزشي متناوب و مستمر براي شاغلان خانههاي جهانگردي برپا شوند و تلاش شود تا ضمن فراهم کردن امکان بازديد دانشجويان دورههاي راهنمايان گردشگري، خبرنگاران رسانهها و دانشآموزان، فضاي نمايشگاهي مناسبي نيز براي نمايش صنايع دستي منحصربهفرد استان در خانههاي جهانگردي ايجاد شود.
مصلحي با بيان اينکه خانهي جهانگردي اصفهان به فعاليتي پويا در عرصهي گردشگري دست يافته است، گفت: در اين خانه، محلي براي استقرار راهنمايان تور گردشگري و فعاليتهاي جانبي آنها در نظر گرفته شده است، بهطوري که بهتازگي با بستن قراردادي به ارزش 20 ميليون تومان، راهنمايان تور متحد شدند تا اطلاعات سه حوزهي ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي را به هفت زبان زنده دنيا ترجمه کنند و مطالب آنرا بهصورت کتاب بهچاپ برسانند. /102
انتهای پیام/