\"حسن انصاري\" دبير همايش شناخت مهارت‌هاي تورگرداني به ميراث آريا chtn)) گفت: سرنوشت قطعي صنعت گردشگري، توسعه، پيشرفت و بالندگي است و در اينکه اين مهم به زودي به وقوع خواهد پيوست، شک نيست. کلام مديران کشور چه در ارتباط مستقيم با مقوله گردشگري باشند مانند رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و معاون گردشگري و چه ارتباط غير مستقيم داشته باشند مانند رياست جمهوري و ساير مقامات، نشانگر علاقه به توسعه و ترويج گردشگري و فنون مرتبط است، پس بي‌ترديد در زمان رسيدن به اين هدف بزرگ نياز به جامعه‌اي داريم که به صورت تخصصي در پيشبرد اهداف و به ثمر رسيدن آن در حيطه گردشگري حرکت کند.

وي اضافه کرد: در حال حاضر در آموزشکده‌هاي مختلف چه در مقطع کارشناسي و کارشناسي ارشد (دانشکده علاه طباطبايي) و چه در مقطع کارداني و حتي در مقطع دوره‌هاي کوتاه مدت (مراکز آموزشي زير مجموعه‌هاي سازمان ) و... افراد زيادي مشغول تحصيل علوم و فنون مرتبط با گردشگري هستند و هر روز جامعه آمادگي بيشتري براي توسعه اين بخش پيدا مي کند.

وي افزود: به دنبال اهداف سازمان در قالب همايش‌هاي ملي و تخصصي گردشگري در سراسر ايران 12 همايش در تهران با عناوين‌ مختلف اما مرتبط با صنعت جهانگردي و گردشگري به همت انجمن صنفي دفاتر سفر و گردشگري استان تهران از ابتداي سال شروع شده و همايش شناخت مهارت‌هاي تورگرداني دهمين همايش از سلسله اين همايش‌هاست.

انصاري تصريح کرد: در اين همايش تخصصي استادان مرتبط به سخنراني خواهند پرداخت و چکيده اطلاعات و تجربيات خويش را در زمينه تکنيک‌ها و مهارت‌هاي تورگرداني در اختيار شرکت کنندگان قرار خواهند داد.

نايب ريس انجمن صنفي دفاتر سفر و گردشگري استان تهران خاطر نشان کرد: از آنجا که مهارت‌هاي تورگرداني ارتباط مستقيم با فرهنگ، هنر ، ادب و شرايط اقليمي و پيشينه تاريخي ما دارد، اين همايش دوشنبه 3 دي ماه از ساعت 16 تا 20 برگزار مي‌شود.
102/

انتهای پیام/

کد خبر 138609292