به گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"آرش کوشا\" دبير کميته ملي طبيعت‌گردي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در همايش مديران شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي با اشاره به فعاليت‌هاي شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي گفت: با تشکيل شرکت‌هاي استاني و تداوم اين نشست‌ها و گفتگوها تحولات عظيمي در صنعت گردشگري ايجاد مي‌شود.

وي با اشاره به تدوين سند طبيعت‌گردي تصريح کرد: اکوتوريسم يکي از بحث‌هاي مهم و مؤثر در صنعت گردشگري است که با توجه به پتانسيل‌هايي که کشور در زمينه طبيعت‌گردي داراست مي‌توان اين بحث را در ايران به صورت منسجم پيگيري شود.

دبير کميته ملي طبيعت‌گردي با اشاره به لزوم همکاري همه دستگاه‌هاي دولت گفت: براي تدوين برنامه ملي نيازمند همکاري همه دستگاه‌هاي دولتي هستيم.

وي با اشاره به تعامل کميته طبيعت‌گردي با سازمان حفاظت محيط زيست افزود: سازمان حفاظت محيط زيست در تعاملات خود با کميته نکات بنيادين را مطرح نکرده است.

در ادامه کوشا گفت: در سند توسعه ملي اکوتوريسم 7 استقرار موضوعي پي‌گيري شد که در اين راستا جلساتي در استان‌هي مختلف از جمله آذربايجان برگزار شد و در آينده نزديک پيشنهاد مي‌شود اين نشست‌ها باحضور مديران استاني شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي برگزار ‌شود.

وي با اشاره به تشکيل معاونت سرمايه‌گذاري و طرح‌ها در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري تأکيد کرد: با تشکيل اين معاونت اتفاقات قابل ملاحظه‌اي در توسعه زيرساخت‌هاي گردشگري خواهد افتاد و اين اقدامات موجب درخشان شدن آينده گردشگري ايران خواهد شد.

وي از راه‌اندازي اکوموزه عشايري خبر داد و خاطرنشان کرد: اکوموزه‌هاي عشاير از محصولات فاخر گردشگري است که در اين راستا با هماهنگي و انسجام ميان دستگاه‌هاي مختلف از همه ظرفيت‌ها استفاده مي‌‌کنيم.

کوشا با اشاره به مقررات کنوني در حوزه اکوتوريسم گفت: از مقررات کنوني بايد در جهت تغيير و استفاده و ابداع از ايده‌هاي نو و جديد با مشورت صاحبنظران استفاده کرد.

وي افزود: مطالعه تخصصي 30 منطقه آماده شده و با طرح مديريتي به بهره‌برداري خواهد رسيد.

کوشا از سرمايه‌گذاري 38 هزار ميليارد ريالي در سند ملي طبيعت‌گردي تا افق چشم‌انداز 20 ساله خبر داد و افزود: ايجاد يک ميليون و 500 هزار شغل مستقيم و غيرمستقيم در صورت اجرايي شدن اين طرح در مناطق محروم و توسعه نيافته پيش‌بيني شده است.

وي از عضويت شرکت‌هاي توسعه ايرانگردي و جهانگردي نشست‌هاي کميته ملي طبيعت‌گردي در استان‌ها خبر داد و تصريح کرد: بهره‌برداري از منابع طبيعي بايد از حالت سنتي به حالت مدرن در قالب استفاده از شيوه‌هاي طبيعت‌گردي و اکوتوريسم تغيير يابد.

کوشا در پايان گفت: شرکت‌هاي استاني توسعه ايرانگردي و جهانگردي سايت‌هاي قابل بهره‌برداري را معرفي کنند تا مشکلات و موانع استان‌ها در استان گردشگر و اکوتوريسم حل شود.

M/102

انتهای پیام/

کد خبر 138610122