به گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"سيد حسن موسوي\"، معاون سرمايه‌گذاري و طرح‌هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در سومين همايش سراسري مديران توسعه شرکت ايرانگردي و جهانگردي استان‌هاي کشور گفت: 30 ميليارد دلار بايد براي خريد زيرساخت‌هاي گردشگري ايران سرمايه‌گذاري شود تا بتوان به چشم‌انداز 20 ساله دست يافت.

وي اضافه کرد: طبق استاندارد سازمان UNWTO براساس ورود هر گردشگر 3 شغل ايجاد مي‌شود.

موسوي افزود: با حدود 20 ميليون گردشگر 6 و نيم ميليون اشتغال پايدار در کشور ايجاد مي‌کنم و به اين ترتيب مشکل و معضل بيکاري در کشور حل خواهد شد.

وي تصريح کرد: از 30 ميليارد دلار سرمايه‌گذاري در حوزه زيرساخت‌هاي کشور 5 ميليارد دلار سهم دولت و 25 ميليارد دلار سهم بخش خصوصي خواهد بود که اين رقم تا 5 سال آينده محقق خواهد شد.

وي با اشاره به رشد بي‌نظير بودجه، سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در سال 87 خاطرنشان کرد: بودجه سازمان ميراث در سال 87 رشد بي‌نظيري را در طول تاريخ فعاليت خود نسبت به ديگر دستگاه‌هاي دولتي داشته است که آن از توجه ويژه دولت و رياست جمهوري نشأت مي‌گيرد.

معاون سرمايه‌گذاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري بيان کرد: ايران در اجلاس کلمبيا که با حضور 160 کشور برگزار شد به‌عنوان نائب رئيس اين اجلاس تا دو سال آينده انتخاب شد.

وي با اشاره به تخصيص 5 درصدي اعتبارات استاني به زيرساخت‌هاي گردشگري، همکاري شرکت‌هاي استاني توسعه ايرانگردي و جهانگردي را براي توسعه گردشگري با ايجاد مشورت‌هاي کارشناسانه الزامي دانست و افزود: شرکت‌هاي استاني بايد سهم خود را در توسعه گردشگري مشخص کنند و در اين بين شرکت استاني هر سه ماه يکبار مورد ارزيابي قرار مي‌گيرند که کنترل پروژه‌ها از شاخص‌ترين موارد بررسي شرکت‌هاست.

وي با اشاره به برگزاري دومين همايش سرمايه‌گذاري در صنعت گردشگري ايران در آبان‌ماه سال 87 خاطرنشان کرد: شرکت‌هاي استاني دريافت تسهيلات خود را پيگيري و تعداد پروژه‌هاي قابل واگذاري را شناسايي کنند .

وي در پايان گردشگري را نخستين‌ اولويت برنامه‌هاي دولت دانست و افزود: راه برون رفت دولت از معضل اشتغال توسعه در صنعت گردشگري است.
M/102

انتهای پیام/

کد خبر 138610123