وي افزود :تعدادي از اين نمايشگاه از سوي سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري استان و برخي ديگر نيز از سوي ساير استان ها برگزار شده اند.
معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري کرمانشاه بهبود وضعيت اقتصادي هنرمندان ،باروري فرهنگ صنايع دستي ،توسعه و ترويج هنرهاي دستي ،ايجاد ارتباط با صادرکنندگان و تجار صنايع دستي و ايجاد حس اعتماد به نفس در هنرمندان را از جمله مزاياي شرکت و برگزاري نمايشگاه هاي صنايع دستي عنوان کرد .
وي درخصوص اعتبار ات صرف شده براي برگزاري نمايشگاه هاي صنايع دستي در استان کرمانشاه گفت :اين نمايشگاه ها با کمترين هزينه و با حمايت بخش خصوصي برگزار مي شود .
به گفته سپهر به منظور برگزاري اين نمايشگاه ها بسته به نوع نمايشگاه ،از 50 هزار تومان تا 7 ميليون تومان اعتبار هزينه مي شود .
وي خاطرنشان کرد :در برخي ازنمايشگاه ها هر غرفه روزانه بيش از يک و نيم ميليون تومان فروش داشتند که اين موضوع باعث دلگرمي هنرمندان مي شد.
معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري کرمانشاه اظهار اميدواري کرد که برگزاري نمايشگاه هاي صنايع دستي در سطح کشور بانظم خاصي تداوام داشته باشد.
116
انتهای پیام/