به گزارش ميراث آرياCHTN) ) ، از تعداد 220 عنوان آموزشي 180 عنوان در حوزه هنرهاي سنتي و صنايع دستي،20 عنوان در حوزه ميراث فرهنگي و 20 عنوان ديگر در حوزه گردشگري تعريف شده است.

بنابر برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده ، دانشجويان در اين دوره‌هاي کوتاه مدت، 25 تا 400 ساعت آموزش مي‌بينند و پس از پايان دوره موفق به دريافت گواهي نامه پايان دوره مي‌شوند.

بر اين اساس ، اين آموزش‌ها نيز در راستاي ارتقاي مهارت‌هاي اجرايي ، به روز رساني اطلاعات و انتقال دستاوردهاي جديد به دانش آموختگان رشته هاي مختلف صورت مي گيرد.

لازم به ذکر است که در حال حاضر نزديک به 22 هزار نفر در شش ماهه نخست سال جاري در دو حوزه ميراث فرهنگي و گردشگري آموزش ديده اند. همچنين در رشته هنرهاي سنتي و صنايع دستي نيز بالغ بر 25 هزار هنرجو دوره هاي آموزشي خود را به اتمام رسانده اند.

بر اساس اين گزارش، سال گذشته نيز 100 هزار نفر در سه رشته ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آموزش ديده اند که از اين تعداد 80 هزار نفر در حوزه صنايع دستي و هنرهاي سنتي,10 هزار نفر در حوزه گردشگري و 10 هزار نفر در بخش گردشگري آموزش ديده اند.

خاطرنشان مي‌شود ؛دفتر برنامه ريزي و آموزش معاونت فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در دو دوره عمومي و تخصصي اقدام به برگزاي آموزش مي کند که دوره هاي تخصصي در چهار عنوان کوتاه مدت مهارتي،کار و دانش،علمي – کاربردي و ساير رشته‌هاي دانشگاهي برگزار مي‌شود.

115/

انتهای پیام/

کد خبر 1386101525